Demirören gövde gösterisi yaptı

  • Ana Sayfa
  • Demirören gövde gösterisi yaptı
Demirören gövde gösterisi yaptı
Demirören, kongre öncesi Hilton'da kongre üyeleriyle bir araya geldi. Demirören oldukça iddialı konuştu.Abone ol

Beşiktaş Kulubü Başkanı Yıldırım Demirören, yeniden başkan seçilmesi halinde Beşiktaş'ın değil tüm camianın lideri olacağını söyledi.

Hafta sonu yapılacak kongrede aday olan mevcut Başkan Yıldırım Demiören Hilton Oteli'nde kongre üyeleriyle bir araya geldi. Kongre üyel seo erine projelerini anlatan Başkan Demirören, onlara yeni dönemde Beşiktaş Kulübü'ne başkan değil, camianın lideri olacağı mesajını vererek, ''Başkan olmayacağım, lider olacağım, çünkü bu camiayı birleştireceğim'' diye konuştu.

Beşiktaş Kulübü Başkanı'na kimsenin hakaret edemeyeceğini dile getiren Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başkanlık yarışı bir bayrak yarışı gibidir. Beşiktaş için önemli projelerim var. Beşiktaş'ı büyütmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Zaman zaman hatalar yaptık. Tribünlerde küfürü bitirmek istiyoruz. Bu tribünlerde küfür bitecek. Ben de küfürden dolayı bırakmayacağım. Kulüp profesyonelleşecek. İstişare konseyleri kuracağız. Üçüncü projemiz de stat olacak. Stadı seçim vaadi olarak söylemiyorum. Şimdi bu konuda bizi eleştirilenler, 3 yıl niye bize yardımcı olmadılar. Bu kongre Beşiktaş Kulübü kongre üyelerinin kongresidir, küfür edenlerin değil. 31 Ocak'ta gelip oylarınızı atacaksınız, ama kazanan rakibimiz olursa, siz yine onun da arkasında duracaksınız.''
Demirören, düzenlenen geceye eşi ve çocuklarıyla katıldı. Yıldırım Demirören, yönetim kurulu listesinde yer alan adaylarları tek tek sahneye davet etti.



Kategori : SPOR