Mardinde çocuk kaçırmaya tutuklama

  • Ana Sayfa
  • Mardinde çocuk kaçırmaya tutuklama
Mardinde çocuk kaçırmaya tutuklama
Mardin'in Nusaybin ilçesinde 9 yaşındaki kız çocuğunu babasına ait iş yerinden kaçıran 18 yaşındaki zanlı, tutuklandı. Abone ol

İki gün önce 27 Mayıs Caddesi'nde babasına ait dükkanın önünden 9 yaşındaki kız çocuğu E.K'yi kaçıran Hamza Aydıner, Şırnak'a bağlı Cizre ilçe seo sinde güvenlik güçlerine teslim oldu.

Nusaybin'e getirilen Aydıner, Cumhuriyet Savcılığınca ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

Aydıner'in, "kızı sevdiğini, bu nedenle bakkalda alışveriş yaptıktan sonra kaçırdığını, organ mafyasıyla herhangi bağlantısının bulunmadığını" söylediği öğrenildi.

Nusaybin'de 2 gün önce 9 yaşındaki E.K'nin babasına ait dükkanın önünden kaçırılması üzerine ailesi ve çevredeki esnaf durumu Nusaybin Emniyet Müdürlüğüne bildirmiş, MOBESE görüntülerini inceleyen polis, ilçenin giriş ve çıkışlarını kontrol altına alırken, aile de arama çalışmalarına katılmıştı.

Kaçırılan çocuk 1 saat sonra Bölge Trafik İstasyonu yakınlarında bulunmuş, çocuğu kaçıranların kullandığı aracın da ilçe çıkışında terk edildiği belirlenmişti.



Kategori : GÜNCEL