Vuraldan Erdoğana ağır suçlama

  • Ana Sayfa
  • Vuraldan Erdoğana ağır suçlama
Vuraldan Erdoğana ağır suçlama
MHP'li Vural öyle sözler söyledi ki AK Parti ile ipler yeniden gerilecek gibi. Vural'ın ithamları ise öyle yenilir yutulur değil!Abone ol

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, dün yapılan valiler toplantısındaki sözlerini eleştirerek, "Valileri, kendi partisinin ajanı gibi kullanmak istiyor, il başkanlarına yaptığı muameleyi y capelli apıyor" dedi.

Parlamentoda basın toplantısı düzenleyen Vural, Başbakan Erdoğan'ın, partisinin il başkanlarına yapacağı konuşma metniyle valilere yapacağı konuşma metnini karıştırdığını ileri sürdü.

Vural, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni temsil eden valilerle toplantı yapıyor, onlara partisinin il başkanıymış gibi hitap ediyor. Herhalde konuşma metinlerini karıştırdı. Partisinin il başkanına hitap eder gibi hitap ediyor. Burası parti devleti değil, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'dir. Valileri, kendi partisinin ajanı gibi kullanmak istiyor, il başkanlarına yaptığı muameleyi yapıyor" diye konuştu.

VURAL'DAN ERDOĞAN'A SUÇLAMA

Vural, Başbakan Erdoğan'ın "(Buna yasanın şurası mani...) Sizin kitabınızda mani diye bir şey olmayacak" şeklindeki sözünü eleştirerek, "Külhanbeyi mi, valilere yasa yok mu? 'Yasa tanımayacaksınız' diyor. Despot yönetim anlayışıyla valilere hitap ediyor. Bir vali, icraatlarını, hukuk çerçevesinde yapmalı. Hukukun olmadığı yerde zulüm vardır, keyfilik vardır" ifadelerini kullandı.

"DEVLETİN HAİN BİR PROJESİ Mİ OLUR?"



Kategori : POLİTİKA