Paşaya bir balyoz da hemşerilerinden!

  • Ana Sayfa
  • Paşaya bir balyoz da hemşerilerinden!
Paşaya bir balyoz da hemşerilerinden!
Balyoz darbe planının mimarı olduğu iddia edilen Çetin Doğan'a bir balyoz darbesi de kendi köylülerinden geldi. Abone ol

Camilerin bombalanması, Türk jetlerinin düşürülmesi ve halka baskı yapılması gibi birçok kanlı eylem içeren "Balyoz" darbe planına, toplumun her fosforlu kalem kesiminden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Planın mimarı olduğu iddia edilen eski 1. Ordu Komutanı Orgeneral Çetin Doğan'ın ailesinin köyü olan Balıkesir'in Susurluk ilçesine bağlı Aziziye'de yaşayanlardan bazıları da gelişmelere olumsuz bakıyor.

Susurluk'a 10 kilometre mesafedeki Aziziye köyünde oturanlar, "Balyoz" planında ortaya çıkan bilgi, belge ve ses kayıtlarını dehşet içinde takip ettiklerini belirterek, çevre baskısı ve can güvenlikleri sebebiyle konuşamadıklarını söyledi. İsim vermek istemeyen bazı köylüler, "Türkiye'nin gündemine oturan bu konuyu yakından takip ediyoruz. Her gün televizyon ve gazetelerde yayımlanan haberler bizi fazlasıyla üzüyor. Biz aslında olan bitenlerin tamamına inanıyoruz, ancak çevre baskısı nedeniyle açıkça söylemeye korkuyoruz." diyor.



Kategori : GÜNCEL