Gülü bekleyen polisler kaza yaptı

  • Ana Sayfa
  • Gülü bekleyen polisler kaza yaptı
Gülü bekleyen polisler kaza yaptı
İstanbul'dan Ankara'ya dönecek olan Cumhurbaşkanı Gül'ü bekleyen polislere Mecidiyeköy'de kamyon çarptı.Abone ol

İstanbul Atatürk Havalimanı'nı kullanarak Ankara'ya gidecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün geçiş güzergahında tedbir alan polis ekibinin otomobiline Mecidiyeköy'de kamyon çarptı.

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri saat 20.00 sıralarında konvoyun kullanacağı D-100 cinsel kahve Karayolu'nda Cumhurbaşkanı'nın geçişini beklemeye başladı. Görgü tanıklarının verdiği bilgiye göre bu sırada plakası alınamayan bir cip yolda zig zag çizerek ilerleyince, kamyonuyla seyir halindeki Bararos Kaplan, Audi marka cipe çarpmamak için direksiyonu sağa kırdı. Kullandığı 34 TE 9115 plakalı kamyonetinin direksiyon hakimiyetini kaybeden Kaplan, Gül'ün geçişini bekleyen polis aracına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kasası düşen kamyonet ters yöne döndü. Kazayı son anda fark eden bir kadın sürücü de araçlara çarpmamak için direksiyonu kırınca bariyerlere çarptı. Kamyonette sıkışan Murat Karataş isimli vatandaş uzun uğraşlar sonucunda sıkıştığı yerden kurtarıldı. Polis otosunda bulunan bir memur da boynundan yaralandı. Kamyonette bulunan iki kişi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle D-100 Karayolu'nda trafik yoğunlaştı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün geçiş güzergahı bu nedenle değiştirildi. Cumhurbaşkanı'nın konvoyu D-100 Karayolu yerine sahil yolunu kullanmak zorunda kaldı. Kaza mahallinde incelemelerde bulunan polis, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda kazaya sebep olduğu ileri sürülen Audi Q7 marka cipi aramaya başladı.



Kategori : POLİTİKA