Paşa şerefi ve namusuna yemin etti

  • Ana Sayfa
  • Paşa şerefi ve namusuna yemin etti
Paşa şerefi ve namusuna yemin etti
Balyoz'un etkisi sürüyor, tartışmaları da! Darbe iddiasının mimarı olduğu iddia edilen Çetin Doğan canlıda yemin etti.Abone ol

Taraf'ın "Balyoz etkisi" yaratan haberiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Darbe planının mimarı olarak kabul edilen 1. Ordu Komutanı emekli Orgeneral Çetin Doğan, hakkı tokai çakmak ndaki suçlamaları kabul etmedi. Taraf'ı bir kez daha düelloya davet eden Doğan, "cami bombalama" iddialarıyla ilgili de şerefinin üzerine yemin ederek reddetti!

Emekli Orgeneral Çetin Doğan, Habertürk'te yayınlanan "Teke Tek"te Taraf gazetesinin ortaya attığı darbe planıyla ilgili Mehmet Tezkan, Fikri Akyüz, Mehmet Metiner ve Mehmet Faraç'ın sorularını cevapladı. Doğan,  Balyoz Planı"nın söylendiği gibi 5000 değil üç beş sayfadan oluştuğunu söyledi.  Belirtilen planın, darbe planı olmadığını bunu defalarca diye getirdiğini söyleyen Doğan, "Türkiye bir dış tehdit altındayken, içeride bölücü terör ve irtica söz konusuysa mevcut planımız var. Mevcut planımıza da EMASYA planı diyoruz. Böyle bir senaryo olmaz mı? En kötü olasılık olabilir. Silahlı kuvvetler en kötü plana karşı önlem olmak zorunda. Bu bir jenerik senaryo ama gelişmelerin paralelinde bir senaryo" dedi.



Kategori : POLİTİKA