Galatasaraya büyük suçlama!

Galatasaraya büyük suçlama!
Ara transferde Gençlerbirliğine giden Serkan ve Alparslan Galatasaray'a büyük bir suçlama yönelttiler. Abone ol

Gençlerbirliği'nin ara transferde Galatasaray'dan transfer ettiği Serkan Çalık ve Alparslan Erdem, Galatasaray Kulübünün doktorları yüzünden sakatlıktan kurtulamadıklarını söylediler.

Ser seo kan ve Alparslan, uzun süren sakatlıklar, yanlış teşhis ve tedaviler sonucu uzun süre sahalardan uzak kaldıklarını belirttiler.

GALATASARAY DOKTORLARI YÜZÜNDEN İYİLEŞEMEDİM

Kırmızı-siyahlı ekip ile 2.5 yıllık sözleşmeye imza atan Serkan Çalık, Galatasaray forması altında, bir Fenerbahçe maçında sakatlandığını ifade ederek, “Fenerbahçe ile yaptığımız bir Türkiye Kupası maçında sakatlandım. Galatasaray kulübü doktorları basit bir menisküs yırtığı olduğu teşhisini koyarak beni ameliyat ettiler. Ancak ameliyat sonrası sakatlığım uzun sürdü ve bir türlü iyileşemedim. Bunun üzerine Almanya'ya gittim ve tedavimi orada yaptırdım. Oradaki doktorlar problemin kıkırdağımda olduğunu belirlediler ve ben ikinci kez ameliyat oldum. Ameliyat sonrası tedavim 8-10 ay Almanya'da sürdü. Galatasaraylı doktorların tedavi edemediği sakatlığımı, Almanya'da tedavi ettirdim” diye konuştu.

3-4 AY KENDİME GELEMEDİM



Kategori : SPOR