Dündarın avukatlarına hapis talebi

  • Ana Sayfa
  • Dündarın avukatlarına hapis talebi
Dündarın avukatlarına hapis talebi
Star Televizyonu Sunucusu Uğur Dündar'ın avukatı Vural Ergül'ün 6 yıl hapis cezası ile cezalandırılması istendi.Abone ol

Ergenekon savcılarının suç duyurusunda bulunduğu Star Televizyonu Sunucusu Uğur Dündar'ın avukatı Vural Ergül'ün 6 yıl hapis cezası ile cezalandırılması istendi.

Zaman'dan M best hair transplant in turkey ustafa Turan'ın haberine göre iddianamede suçun gerekçesi adli yargılamayı etkilemeye teşebbüs ve kamu görevlilerine hakaret olarak gösterildi.

İddianameyi İstanbul Cumhuriyet Savcısı Bilgin Uysal hazırladı. İddianamede Ergenekon savcıları Nihat Taşkın, Mehmet Ali Pekgüzel, Fikret Seçen, Murat Yönder ve Zekeriya Öz şikâyetçi olarak görülürken, Avukat Vural Ergül şüpheli sıfatıyla yer alıyor.

Uğur Dündar'ın eşinin Ergenekon terör örgütüyle bağlantısı olduğu yönündeki iddiaların ardından avukatının yaptığı basın açıklamalarında suç işlediği belirtiliyor. Suçlara delil olarak da çeşitli gazetelerde çıkan haberler gösteriliyor. Avukat Ergül'ün adli yargılamayı etkilemeye teşebbüs ve kamu görevlilerine hakaret suçlarından 1 yıl 6 aydan 6 yıla kadar hapsi isteniyor.

Ergül daha önce de Ergenekon davası ile ilgili soruşturma evraklarını medyaya servis etmekle suçlanmıştı.



Kategori : GÜNCEL