Medyedevin olmayan kızını istedi!

  • Ana Sayfa
  • Medyedevin olmayan kızını istedi!
Medyedevin olmayan kızını istedi!
Bahtiyar Kremlin Sarayı'nın kapısına dayanıp Medyedev'in damadı olacağını söyledi. Ama Medyedev'in kızı yok ki!Abone ol

Dağıstan'lı inşaat işçisi Bahtiyar, Medvedev'in olmayan kızını istemek için geldiği Kremlin sarayının Spaski kapısında güvenlik güçlerince gözaltına alındı.
Moskovski Komsomolets'i best hair transplant in turkey n haberine göre Kremlin'in kapısına gelen işçi Bahtiyar, Medvedev'le görüşmek istediğini ve onun damadı olacağını söyledi.

Medvedev'in sadece oğlu olduğu, kızının olmadığını bilmeyen inşaat işçisi, gözaltına alındıktan sonra hastaneye sevk edildi. Bahtiyar'ın akli dengesinin olmadığı belirtiliyor.

Gazeteye açıklamada bulunan bölge polis yetkilisi Oleg Vasilyev, 35 yaşındaki işçinin yıllar önce çalışmak üzere Moskova'ya geldiğini ve inşaatlarda vinç operatörü olarak çalıştığını söyledi. Ekonomik kriz nedeni ile çalıştığı firma kapanan Bahtiyar, Dağıstan'da yaşayan ailesine de para gönderemez oldu.

İçinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan kurtulmanın tek yolunun zengin bir aile ile evlilik yapmak olduğuna karar veren Bahtiyar, ekranlarda her gün gördüğü Medvedev'i kendine kayınpeder olarak seçti. Ancak Medvedev'in kızının olmaması, Bahtiyar'ın talihsizliği olarak değerlendirildi.



Kategori : DÜNYA