CHPli Soysalla polisin özür buluşması

  • Ana Sayfa
  • CHPli Soysalla polisin özür buluşması
CHPli Soysalla polisin özür buluşması
TEKEL işçilerinin eyleminde gaz bombasına maruz kalan CHP'li Soysal ile polis arasında 'özür buluşması" gerçekleşecek.Abone ol

İNTERNETHABER

ANKARA- TEKEL işçilerine destek vermek için gittiği Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı’nda polisin biber gazlı saldırısına maruz kalan CHP Mi cinsel kahve lletvekili Çetin Soysal ile çevik kuvvet polisleri barışıyor.

Çetin Soysal’ın da aralarında bulunduğu CHP’li milletvekillerine polisin gaz sıkması eleştirilere maruz kalmış, polis yetkilileri Soysal’ı zirate ederek özür dileklerini sunmuşlardı. İkinci buluşma yarın gerçekleşecek. Çetin Soysal Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünün Atlı Birlik Amirliği’nde kendisine gaz sıkan polislerle bir araya gelecek. Özür buluşması olarak yorumlanan ziyaret yarın öğlen gerçekleşecek.

İNTERNETHABER'e konuşan CHP’li Çetin Soysal Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir’in daveti üzerine bu buluşmanın gerçekleşeceğini, bir ziyaretten çok bir özür buluşması olacağını söyledi. Görüşmeye 10 kişilik TEKEL işçileri ile gideceğini açıklayan Soysal orada bir konuşma yapacağını söyledi. Soysal yapacağı konuşmanın içeriğiyle ilgili ise bilgi vermedi.



Kategori : GÜNCEL