Eski kız arkadaşa depoda tecavüz!

  • Ana Sayfa
  • Eski kız arkadaşa depoda tecavüz!
Eski kız arkadaşa depoda tecavüz!
Eski kız arkadaşı başkasıyla nişanlanmıştı. Ancak bunu gururuna yediremedi. Son kez konuşalım diye onu depoya çağırdı. Abone ol

Tekstil atölyesinde çalışan genç, aynı işyerinde çalışan eski kız arkadaşına tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Bayrampaşa'da bir teksti turkey hair transplant package l atölyesinde çalışan Bayram G. kız arkadaşı P.Ö. (17) ile kısa süre önce ayrıldı. Bayram G. başka bir kişiyle nişanlanan P.Ö.'yü son kez konuşma bahanesiyle öğle tatilinde depoya çağırdı.

İddialara göre Bayram G., arkadaşı Muhammet D.'nin de yardımıyla P.Ö'ye tecavüz etti. Başına gelen olayı utandığı için iş yerindeki arkadaşlarına anlatmaktan çekinen P.Ö. akşam saatlerinde olayı ailesine bildirdi. Alie, P.Ö'yü de yanlarına alarak gittikleri Bayrampaşa Polis Merkezi'nde Bayram G.'den şikâyetçi oldu.

Bayrampaşa Asayiş Büro Amirliği ekipleri, tecavüz sonrası kaçan Bayram G.'yi 4 ayrı adrese baskın yaptıktan sonra yakaladı. Kız arkadaşının başkasıyla nişanlanmasını kabullenemediği için tecavüz ettiği yönünde ifade verdiği belirtilen genç, tecavüzde kendine yardım ettiği öne sürülen arkadaşı ile adliyeye sevk edildi.



Kategori : GÜNCEL