Kurtulan işçi dehşeti anlattı!

  • Ana Sayfa
  • Kurtulan işçi dehşeti anlattı!
Kurtulan işçi dehşeti anlattı!
19 kişi yerin altındaydı. O ise vagonları dolduruyordu. Birden büyük bir patlama oldu. Mezardan bir tek o sağ çıktı. Abone ol

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 19 kişinin göçük altında kaldığı kömür ocağı faciasından sağ kurtulmayı başaran 31 yaşındaki işçi mikro beton kaplama , yaşadığı dehşet anını anlattı.

Kemalpaşa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan Özdemir'e sakinleştirici iğne vurulduktan sonra serum verildi. Olayın şokunu üzerinden atamadığı gözlenen Özdemir, "Grizu patlaması yaşandı. Ben o sırada vagon dolduruyordum. Büyük bir patlama sesi duydum. Ve gözlerimi hastanede açtım" diye konuştu.

Özdemir'in yanı sıra olayın ardından göçük altında kalan işçileri kurtarmak isterken zehirlenen 3 kişinin tedavi altına alındığı Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Bağcıvan ise, "Facianın ardından bize 3 yaralı geldi. Genel durumları iyi. İki yaralı çocuk servisinde hazırlanan özel bir bölüme diğer yaralı ise genel cerrahi bölümünde müşahedeye alındı. İlk tespitler zehirlenme olarak görülüyor" dedi.





Kategori : GÜNCEL