Diş hassasiyetinde anında rahatlama

  • Ana Sayfa
  • Diş hassasiyetinde anında rahatlama
Diş hassasiyetinde anında rahatlama
Hassasiyete karşı kullandığınız diş macunlarının etki etmesi haftalar mı alıyor?Abone ol

Sıcak, soğuk, tatlı, ekşi yiyecek ve içeceklerle tetiklenen diş hassasiyeti diş hassasiyeti, dişeti çekilmesi ve diş minesi kaybına bağlı olarak dentin dokusunun açığa çıkması sonucunda meydana gelir. Dişeti çekilmes hair transplant cost turkey i yanlış diş fırçalama, yaşlanma ve dişeti problemleri sonucunda oluşurken; diş minesi kaybı gene yanlış diş fırçalama, asitli ve gazlı içeceklerin aşırı tüketimi, strese bağlı diş gıcırdatma gibi nedenlerle meydana gelmektedir. Bunların sonucunda ise dentin dokusu açığa çıkmakta ve diş minesinden dişin sinirlerine kadar giden dentin tübülleri vasıtasıyla hassasiyet algılanmaktadır.

Hassas dişler için piyasada yer alan diğer diş macunlarının etki etmesi uzun zaman alırken, Colgate® Sensitive Pro-Relief™ içerdiği eşsiz Pro-Argin teknolojisi sayesinde, uygulandığı andan itibaren sinirlere giden açık tübülleri tıkayarak diş hassasiyetinde anından rahatlama sağlar.

Yapılan bir Tüketici araştırması gösteriyor ki; diş hassasiyetine sahip 10 kişiden 8’i ürünü uygulamalarının ardından buzlu su içmelerine karşın anında rahatlama hissetti.
"... Bu kadar etkileyici bir sonuç  daha önce hiç görmedim."



Kategori : EKONOMİ