Fehman Hüseyinden ilginç açıklama

  • Ana Sayfa
  • Fehman Hüseyinden ilginç açıklama
Fehman Hüseyinden ilginç açıklama
Terör örgütü PKK'nın yöneticilerinden Dr. Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin, ilginç açıklamalarda bulundu. Abone ol

Hükümetin Türk Silahlı Kuvvetleri'ni PKK'ya karşı savaştırarak yıprattığını savunan Hüseyin, ordunun haksız eleştirilere maruz kaldığını ileri sürdü.

PKK'lı terörist, "25 yıl boyunca ordu niye PKK'yi bitiremedi? Niye kayıp veriyor Kuvars kum ? Tedbiri zayıftır, tekniği azdır veya ihmalkârlık vardır." türünden eleştirileri de TSK'ya yönelik haksızlık olarak sıraladı. Sorunun yanlış teşhis edildiğini ve tedavinin yanlış yapıldığı iddiasında bulunan Fehman Hüseyin, örgütün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

PKK terör örgütü yöneticilerinden Fehman Hüseyin, 'tedbiri zayıftır, tekniği azdır veya ihmalkârlık vardır' türünden sözlerin TSK'ya yönelik haksız eleştiriler olduğunu anlattı: "25 yıl boyunca savaşın her türlü biçimini bize karşı yürüttüler. Hatta bütün uluslararası savaş kurallarını da ihlal ederek, binlerce faili meçhul cinayet işleyerek, köyleri yakarak ve boşaltarak devlet terörüne de başvurdular. Eğer Türk ordusu buna rağmen başaramamışsa bunu ordunun bir zaafı, generallerin veya Genelkurmay'ın bir eksikliği, bir suçu olarak değerlendirmemek gerekir. Bu başarısızlık, sorunun yanlış teşhisinden ve yanlış tedavi yönteminden kaynaklanmaktadır."

PKK'lı Hüseyin, önümüzdeki dönemde de silahlı mücadelede ısrar edilirse en fazla zararı ordunun göreceğini ileri sürdü.



Kategori : GÜNCEL