Ojeli tırnaklarla sokakları süpürüyorlar

  • Ana Sayfa
  • Ojeli tırnaklarla sokakları süpürüyorlar
Ojeli tırnaklarla sokakları süpürüyorlar
Onlar, sokaklarda görmeye alışık olduğumuz çöpçü profiline uymuyorlar. Ankara sokakları artık kadın çöpçülere emanet.Abone ol

H.Kübra KOCAOĞLU
İNTERNETHABER

ANKARA- Ankara sokakları kadın çöpçüler emanet. Özellikle Çankaya Köşkü'ne çıkan protokol yolunda bir süredir ojeli tırnaklarıyla yol boyunca temizlik yapan kadın çöpçüleri görmek mümkün.

Ç cinsel takviye ankaya Belediye'sinin başlattığı bir projey sonucu bu görüntüler ortaya çıktı. Artık bazı sokak ve caddeleri kadın çöpçüler süpürecek. Kızılay ve Cinnah Caddesi'ndeki protokol yolunda sabah saatlerinde çalışacak olan kadın çöpçüler, Ankaralıların merakını çekti.



VATANDAŞ ÇOK MEMNUN

Çankaya Belediyesi'nin başlattığı bu uygulamadan vatandaş da çok memnun. Yollarda gördükleri kadın çöpçülerin özellikle yanlarına giderek tebrik eden vatandaşlar, bu uygulamanın sürekli olmasını istiyorlar. Çöpçü başanlar da Ankara sakinlerinden aldıkları bu olumlu tepkiden çok hoşnutlar.

GENİŞLEYECEK

Çankaya Belediye Başkanlığı'nın başlattığı ve pilot uygulamasını özellikle devletin üst yönetiminin kullandığı Protokol yolunda yaptığı 'kadın çöpçü' projesinden olumlu tepkiler alınması üzerine, projenin genişletilmesi kararı alındığı da öğrenildi. Belediye, Ojeli Tırnaklar'ı Çankaya'nın tüm ana caddelerinde devreye sokacak. Bu sayede hem sokaklar, caddeler Avrupa kentlerindeki gibi pırıl pırıl olacak; hem de çöpçülerin görüntüsü ile estetik bir hava sağlanacak.




Kategori : GÜNCEL