İki otomobil kafa kafaya girdi FLAŞ

  • Ana Sayfa
  • İki otomobil kafa kafaya girdi FLAŞ
İki otomobil kafa kafaya girdi FLAŞ
Uşak'ta dikkatsizlik yine can aldı. İki otomobilin kafa kafaya girdi kaza yine can aldı.Abone ol

Uşak'ın Omurca Mevki'nde bir otomobille karşı yönden gelen diğer bir otomobil çarpıştı. Kazada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 17.15 sıralarında, U quanto costa il trapianto di capelli şak- Ulubey Karayolu'nun 20'inci kilometresinde meydana geldi. Uşak'tan Ulubey yönüne giden Tahir Kuru (58) yönetimindeki 64 KR 840 plakalı otomobille, karşı yönden gelen Ahmet Öz (42) yönetimindeki 64 AE 886 plakalı otomobil çarpıştı. Kazayı görenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri 55 yaşındaki Arife Kuru'nun olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Kazada ağır yaralanan sürücü Kuru ile torunu Tahir Aydemir (12), diğer otomobilde bulunan sürücü Öz ve eşi Emine Öz (41) ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Uşak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sürücü Kuru hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Uşak- Ulubey Karayolu kaza nedeniyle bir süreliğine trafiğe kapandı. Jandarma kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.



Kategori : GÜNCEL