İstanbulda bu yollar kapalı

İstanbulda bu yollar kapalı
2010 Avrupa Kültür Başkenti resmi açılışı için olağanüstü güvenlik önlemleri alındı.. Trafiğe çıkacak vatandaşlara duyurulur.Abone ol

. Cumhurbaşkanı Gül ile Başbakan Erdoğan başta olmak üzere devlet erkanının yer alacağı Haliç Kongre Merkezi'ndeki törene 5 bin özel davetli katılacak.

Tüm bölgede, olağanüstü güvenlik tedbirleri alınıyor. İstanbul Emniyeti töre quanto costa il trapianto di capelli n için alarma geçti. Hem Haliç Kongre Merkezi'nin çevresinde, hem de gösterilerin yapılacağı diğer ilçelerde binlerce polis görev yapacak.

Konserlerin ve ışık gösterilerinin yapılacağı Taksim, Kadıköy, Bağcılar, Beylikdüzü ve Pendik'te de Güven Timleri iş başında olacak. Gösterilerin düzenlendiği bölgelerde yollar da kapatılacak. Eğer açılış törenine ve konserlere gitmeyecekseniz etkinliklerin yapılacağı bölgelerden uzak durmakta fayda var...

BU YOLLAR KAPALI

TAKSİM - 16.00-22.30 arası, Taksim Meydanı ve bağlantı yollarında trafik akışı kontrollü sağlanacak ve zaman zaman yollar araç trafiğine kapatılacak.

BAĞCILAR - 17.00-22.30 saatleri arasında şu yollar trafiğe kapalı: Ahmet Yesevi Cad., Esenler Caddesi'nden meydana giden yol, Bağcılar Meydanı'ndan Bakırköy'e dönen yol, Birlik Caddesi'nden meydana giden yol, Bakırköy Caddesi'nden Bağcılar'a gidiş.

KADIKÖY - Gazanfer Özcan benzin istasyonundan itibaren otoparka doğru olan Albay Faik Sözener Caddesi kapalı.

PENDİK - Yalova iskelesinin karşısındaki Güldeste Caddesi'nde araç geçişine izin verilmeyecek.



Kategori : GÜNCEL