Trabzonun bombası İstanbulda

Trabzonun bombası İstanbulda
Bordo-mavili takımın devre arası transfer döneminde renklerine bağladığı Teofilo Gutierrez, İstanbul'a geldi.Abone ol

Trabzonspor'un Kolombiya'nın Deportiva Junior de Barranquilla takımdan transfer ettiği 25 yaşındaki golcü oyuncu Teofilo Gutierrez İstanbul'a geldi.

Bordo-mavili takımın devre arası transfer döneminde renklerine bağladığı golcü oyuncu Teofilo Gutierrez, Atatürk Havalimanı'nda taraftarlar tarafından coşkuyla karşılandı. Ta cricket çakmak raftarlar golcü oyuncu lehinde tezahüratlarda bulunurken yeni transferlerine Bordo-mavili atkı hediye etti. Öte yandan taraftarlar Fatih Tekke lehinde de tezahüratlar yaparak bu transferin de gerçekleşmesi için yönetime mesaj gönderdi.

Ayağının tozuyla gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gutierrez karşılamadan dolayı taraftarlara teşekkür ederek, "Benim için çok uzun yoldan gelen başkana ve yöneticilere teşekkür ederim. Benim için çok fedakarlık yaptılar. Ben de elimden geleni yaparak onların yüzünü kara çıkarmayacağım. Gollerimi atarak takıma katkıda bulunmak istiyorum" dedi.

Türkiye'de daha önce futbol oynayan oyunculardan bilgi alıp almadığı yönünde sorulan soruya Gutierrez, "Gerek Mondragon gerekse Cordoba ile ayrıntılı bir şekilde konuştum. Mondragon Trabzonspor'un çok kaliteli, büyük ve güç bir takıma sahip olduğunu anlattı. Bende bunun üzerine Trabzonspor'a gelmeye karar verdim" şeklinde konuştu.
Takımdaki gol sıkıntısının hatırlatılması üzerine Teofilo Gutierrez, "Üzerimde büyük bir sorumluluk olduğunu biliyorum. Gol problemini çözeceğime inanıyorum" diye konuştu.

Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini ifade eden Gutierrez ikinci yarıda takıma yapacağı katkıyla şampiyonluk potasına gireceklerini sözlerine ekledi.

Daha sonra Gutierrez taraftarlar eşliğinde havalimanından ayrıldı.



Kategori : SPOR