Sevgilisini öldürdüğünü unuttu!

  • Ana Sayfa
  • Sevgilisini öldürdüğünü unuttu!
Sevgilisini öldürdüğünü unuttu!
Kaçırmak için gitti sevgilisini öldüren genç adam, mahkemede cinayeti nasıl işlediğini unuttu!Abone ol

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kaçmaya ikna edemediği sevgilisini 12 yerinden bıçakladıktan sonra hastaneye götüren şahsın yargılanmasına başlandı.

3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "kasten adam öldürmek" suçundan müebbet hapsi istenen 28 yaş trapianto di capelli turchia ındaki S.E., ilk kez hakim karşısına çıktı. Kendisi ile kaçmayan sevgilisi Merve Soyaslan'ı (21) kalbinden bıçaklayarak öldürmekle suçlanan sanık S.E., her şeyin film şeridi gibi gözünün önünden geçtiğini fakat onu nasıl bıçakladığını hatırlamadığını söyledi.

Nakliyecilik yaptığı için yanında sürekli bıçak taşıdığını vurgulayan S.E., "Merve ile uzun süredir çıkıyorduk. Benimle evleneceğini söylüyordu. Olaydan bir gün önce beni aradı ve kendisini kaçırmamı istedi. Tekrar aradığında ise vazgeçtiğini söyledi. Neden vazgeçtiğini öğrenmek için cep telefonundan aradım ve mesaj attım. Kapalı olduğu için kendisiyle görüşemedik. Akşam evine gittim. Seslendiğimde evin bahçesine çıktı. 'Hadi kaçalım' dedim. 'Gelmem. Beni ne hale getirdin şerefsiz. Evde beni istemeye gelenler var' dedi. Kolundan tutup çektiğimde annesi ve kardeşi geldi. Olaylar film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor. Ama onu nasıl bıçakladığımı ve kucağıma alıp hastaneye götürdüğümü hatırlamıyorum" dedi.
Dava, eksiklerin giderilmesi için ertelendi.



Kategori : GÜNCEL