Cami avlusunda korkunç infaz

Cami avlusunda korkunç infaz
Yaklaşık 5 dakika süren kan donduran saldırıda, çevrede bulunanlar müdahale etmedi..Abone olŞanlıurfa'da da Balıklıgöl'ün giriş kısmındaki Hasan Paşa Camisi avlusunda, dün işlediği cinayetle ilgili gözaltına alınan 24 yaşındaki Veysel Yılmaz’ın, “İçimden geldi öldürdüm” dediği 77 yaşındaki Enver Keskin’i bıçaklayıp başında ölmesini beklediği, ardından da kanlı ellerini çeşmede yıkadığı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Yaklaşık 5 dakika süren bu saldırı sırasında çevrede bulunan hiçkimsenin de olaya müdahale etmediği görüldü.

Şanlıurfa’da Veysel Yılmaz, bilinmeyen bir nedenle tartıştığı Enver Keskin’i, dün öğle namazı sırasında cami avlusunda göğsünden ve boğazından bıçaklayarak öldürmesi, namazdan çıkan cemaatten bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Saldırgan Veysel Yılmaz, göğsünden ve boğazından bıçakladığı Enver Keskin’i saldırıyla yere yıktı. Öfkesi dinmeyen Veysel Yılmaz, elindeki bıçakla yaralının başında bir süre dönüp durdu. Bıçağı yaralı Keskin'in başına sık sık doğrultan Yılmaz, “Seni içimden öldürmek geçti” diye bağırdı.

Boğazından ve göğsünden aldığı bıçak darbesiyle yaralanan Enver Keskin ise yerde, kanlar içinde çevreden toplananlardan ya trapianto di capelli turchia rdım istedi. Güçlükle ölmek üzere olduğunu anlatmaya çalışan Keskin’in haykırışları, cami avlusunda toplananların sayısı artırdı. Bu sırada Enver Keskin’in öldüğünü anlayan bıçaklı saldırgan Yılmaz, cami avlusundaki çeşmeye giderek kanlı ellerini yıkadı.

Veysel Yılmaz elini yıkayıp tekrar çeşmeden cesedin başına gelirken, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine bir polis memuru geldi. Polis elinde bıçak bulunan Veysel Yılmaz’ı gözaltına almak için önce bir el havaya uyarı ateşinde bulundu. Ardından yanına yaklaşarak Veysel Yılmaz’ı ani bir hareketle yere yatırıp kelepçeleyerek gözaltına aldı. Aşırı kan kaybeden Keskin’in için sağlık görevlileri olay yerine çağrıldı. Ancak tüm müdahaleye rağmen yaşlı adam kurtarılamayarak, hayatını kaybettiği tesbit edildi.

Polis tarafından gözaltına alınarak, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne sorgulanmaya götürülen Veysel Yılmaz’ın verdiği ilk ifadesinde, “Balıklıgöl’de dolaşırken bu kişi yanıma geldi. Bana birlikte müsait bir yere gitme teklifinde bulundu. Yolda yürürken kendisinden şüphelendim, bu sırada içimden de onu öldürme isteği uyandı. Ben de kalbimin sesini dinledim ve yanımdaki bıçak ile öldürdüm” dediği öğrenildi.

SEVDİĞİNE KAÇTI, AİLESİNE ATTIĞI YALANLA ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI

[PAGE]


Kocaeli’nin Dilovası İlçesi’ndeki Tavşancıl Marshall Çok Programlı Lisesi 2'nci sınıfta okuyan ve 10 gün önce ortadan koybolan 17 yaşındaki E.K. bulundu. Güvenlik kameraları incelendiğinde olay günü okuldan herkes gittikten sonra çıktığı görülen E.K.'nın, babasına cep telefonundan, “Baba beni kurtar” mesajı geçip, aralarında soyadı benzerliği olan 20 yaşındaki Mümtaz K. ile birlikte evlenmek amacıyla Muğla'ya kaçtığı ortaya çıktı. Ancak gazetelerde haberler çıkınca paniğe kapılan Mümtaz K.'nın yakınları, E.'yi getirip ailesine teslim etti.

Gebze’de oturan ve kızlarının bulunması için çaba harcayan Fatma ve Mustafa K. çiftinin başvurusu üzerine harekete geçen polisler, okulun güvenlik kameralarını inceledi. İncelemede genç kızın servis araçları ve diğer öğrenciler gittikten sonra çevresini kontrol ederek okuldan çıktığı tesbit edildi. Bunun üzerine genç kızın bilerek kaçtığı ve babasına da yanıltmak için cep telefonundan “Baba beni kurtar. Önümü kesip, bıçak çektiler” mesajını geçtiğini belirlendi.

E.’nin ortadan kaybolmasının ardından gazetelerde yayınlanan haberler üzerine, baba Mustafa K.’ya gelen bir telefon olayı aydınlattı. E.’nin Hereke’de oturan ve akraba olmamalarına rağmen aynı soyadı taşıyan 20 yaşındaki kayınbiraderi Mümtaz K. ile birlikte evlenmek amacıyla anlaşarak kaçıp Muğla’ya geldiğini söyleyen bu kişi, onları evlendirmek istediklerini söyledi. Ancak aile karşı çıkınca polis de devreye girdi ve genç kız bugün öğle saatlerinde Mümtaz K. ve yakınları ile birlikte Gebze’ye getirildi.

Lise ikinci sınıfa giden ve 18 yaşına da Mart ayında girecek olan E.K. ile Mümtaz K.’nın, bilgisayarda sanal ortamda soyadı benzerliği sayesinde tanıştıkları ve bir süre görüştükten sonra aşık olup evlenmek amacıyla kaçtıkları anlaşıldı. E.’nin 18 yaşına Mart ayında gireceğinden kaçtığı gencin ailesinin de kızı Mart ayına kadar saklayıp o tarihte nikah yapmayı planladığı da ortaya çıktı.

E.’nin okulu olduğunu söyleyen aile fertleri ise, “Kızımız liseye gidiyordu. Keşke isteseydiler. Bize de Mart ayına kadar kızı saklayıp sonra nikah yapmayı planladıklarını söylediler. Bu nasıl bir anlayış” derken, baba Mustafa K. ile anne Fatma K.’ın da bu yüzden sağlık sorunları yaşadıkları belirtildi. Mümtaz K. gözaltına alınırken, soruşturma sürüyor.

ÇALINTI TAKSİ İLE TECAVÜZ DEHŞETİ

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL