Beşiktaştan gönderilen isim!

Beşiktaştan gönderilen isim!
Beşiktaş'ta futbolcuların da çok sevdiği bir isimle yollar ayrıldı. Teknik adam izinsiz bir şekilde ülkesine gidince Denizli çıldırdı!Abone ol

Beşiktaş'ın İtalya kondisyoneri Stefano Moreno'nun görevine son verildi...

Mustafa Denizli ile beraber göreve başlayan, futbolculara yaptırdığ hair transplant cost in turkey ı hareketler ve kondisyonerliği ile bir çok kez övgü alan Türkiye'de adından bahsettiren biri olan Stefanonu'nun Siyah-Beyazlı takımla macerası sona erdi.

İtalyan kondisyoner; Beşiktaş'ın Antalya'daki hazırlık kampında Vitesse ile oynanan maçın ardından soyunma odasında teknik direktör Denizli ile tartıştı. Bu tartışma sürecinin ardından görevine son verildiği öğrenildi.

İtalya'da bulunan babasının rahatsızlığı sebebiyle kamp sürecini yarıda bırakıp ülkesine dönmek isteyen Stefano'ya Denizli'nin izin vermeye sıcak bakmaması üzerine gerginlik arttı. Stefano izinsiz bir şekilde ülkesine gitti. Soyunma odasında yaşanan bu tartışma sonrası yönetim kurulu İtalyan kondisyonerin görevine son verme kararı aldı. Dün istanbul'a çağrılan Sefano ile yollar ayrılırken, İtalyan kondisyonerin bugün yeniden ülkesine döndüğü ve bağların tamamen koptuğu belirtildi .



Kategori : SPOR