Milli takıma ölene kadar talibim

  • Ana Sayfa
  • Milli takıma ölene kadar talibim
Milli takıma ölene kadar talibim
Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "İnşallah beni getirirler de kurtulurlar" dedi.Abone ol

Beşiktaş maçı sonrası açıklamalarda bulunan Yılmaz Vural, "Ben milli takıma talibim ve her zaman da talip olmaya devam edeceğim" dedi.

Vural, kendileri için çok önemli olan Beşiktaş maçını kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Türkiye'nin önemli takımlarından Beşiktaş'ı yenerek kupadaki kötü gidişlerine son vermek istediklerini ifade eden Vural, ''Ço Baskılı Çakmak k güçlü bir takıma karşı güçlü oynayarak, haklı bir galibiyet aldık'' dedi.

İlk yarıyı 3-1 önde kapadıktan sonra Beşiktaş'ın ikinci yarıda oyun anlayışını değiştireceğini bildiklerini kaydeden Vural, ''Biz de onlara göre oyun anlayışımızı değiştirdik. Bu galibiyetle kötü başladığımız kupaya devam ediyoruz'' diye konuştu.

Beşiktaş taraftarlarına da teşekkür eden Vural, ''Beşiktaş taraftarıyla iyi bir diyaloğumuz var. Dünyanın hangi yerinde bir takım galipken, bir teknik direktör konuk ekibin taraftarıyla esprili bir şekilde konuşabilir? Kendilerine teşekkür ediyorum. Bana göre skordan çok bu olay önemliydi'' dedi.

Milli takım teknik direktörlüğü ile ilgili bir soruya Vural, şöyle yanıt verdi:

''Ben milli takıma talibim ve her zaman da talip olmaya devam edeceğim. Ölene kadar da talibim. İnşallah beni getirirler de kurtulurlar. Maç öncesi Mustafa hocamla da konuştuk. Bir Türk hocanın orada olmasını çok istiyorum. Bizim için çok şey ifade ediyor. Bilmem, yabancı hoca için paradan başka ne ifade eder?''

CENK:''HAK ETTİK''

Kasımpaşa'nın golcü futbolcusu Cenk İşler de, maçın genelinde topa sahip olduklarını söyledi.

''Seyircilere büyük keyif verdiğimizi düşünüyorum'' diyen Cenk, ''3-1 galip geldik, belki daha fazlası da olabilirdi. Bu galibiyeti kesinlikle hak ettik. Bir maçımız kaldı, o maçımızı da kazanıp gruptan çıkmak istiyoruz'' diye konuştu.



Kategori : SPOR