TFF Çakırın maçını karıştırdı mı?

  • Ana Sayfa
  • TFF Çakırın maçını karıştırdı mı?
TFF Çakırın maçını karıştırdı mı?
Futbol Federasyonu, Cüneyt Çakır'ın Hollanda tarafından İngiltere ile oynanacak özel maç için davet edildiği açıkladı ama...Abone ol

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır'ın, 3 Mart 2010 tarihinde Hollanda-İngiltere arasında oynanacak özel maçı yönetmek üzere Hollanda Futbol Federasyonu’ndan ismen davet edildiği açıklandı. Bu karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun'u trapianto di capelli n yapacağı duyuruldu.

RAKİP İNGİLTERE DEĞİL!

Cüneyt Çakır'ın Hollanda Fubol Federasyonu tarafından 3 Mart 2010'da oynanacak karşılaşma için özel olarak davet edildiği doğruydu ancak HTSPOR.COM olarak yapmış olduğumuz araştırmada, rakibin İngiltere değil, Amerika Birleşik Devletleri olduğunu saptadık.

İNGİLTERE MISIR İLE OYNAYACAK

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Hollanda ile İngiltere'nin karşılaşacağını açıklamasına rağmen, 3 Mart 2010'da İngiltere, Mısır'la özel maçta karşı karşıya gelecek.

TFF NE DEMİŞTİ?

"Çakır, Hollanda-İngiltere maçını yönetecek.

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, 3 Mart 2010 tarihinde Hollanda-İngiltere arasında oynanacak özel maçı yönetmek üzere Hollanda Futbol Federasyonu’ndan ismen davet aldı.

Çakır’ın bu maçtaki yardımcıları Bahattin Duran ve Tarık Ongun ise Merkez Hakem Kurulu tarafından atandı."

TFF'DEN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu akşam saatlerinde yayınlanan bültende, Hollanda Futbol Federasyonu'nun yazdığı davet yazısına dayanılarak FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın 3 Mart 2010 tarihinde Amsterdam Arena'da saat 20.45'te başlayacak Hollanda-İngiltere maçını yöneteceği açıklanmıştır.



Kategori : SPOR