Akdağ domuz gribinde ısrarlı

Akdağ domuz gribinde ısrarlı
Dünya "domuz gribi sahte mi değil mi" diye tartışıyor. İNTERNETHABER'e konuşan Akdağ, "Bu öykü, henüz bitmedi" dedi.Abone ol

Nergis DEMİRKAYA
İNTERNETHABER

ANKARA- Tüm dünya 'domuz gribi sahte mi değil mi?" diye tartışadursun, Sağlık Bakanı Akdağ, tedbiri elden bırak Kuvars kum maya niyetli değil. Akdağ, domuz gribinin sahte olduğu iddialarına temkinli yaklaştı. Konuyla ilgili Bakanlık uzmanlarının inceleme yaptığını söyleyen Akdağ, “Salgın bitmeden hikayesi yazılamaz” dedi.

Avrupa Konseyi Sağlık Birimi Başkanı Wolfgang Wodarg'ın domuz gribinin "sahte bir salgın" olduğu yönündeki açıklamasına Sağlık Bakanı Recep Akdağ’dan yanıt geldi. Bakanlık uzmanlarına konuyu incelemeleri için talimat verdiğini söyleyen Akdağ, söz konusu iddianın henüz bir araştırma önergesi olduğunu, ortada kesinleşmiş bir durum bulunmadığını söyledi. Akdağ, “İddiaların ardından Bakanlık uzmanlarına inceleme yapmaları için talimat verdim. Avrupa Parlamenterler Konseyi'nde bir önerge veriliyor ve bir araştırma var. Hepsi bundan ibaret. Bizi doğrudan ilgilendiren bir durum yok. Biz doğru ve yerinde tedbirler aldık” dedi.



Kategori : GÜNCEL