Şehit cenazesinde Paşaya tepki

Şehit cenazesinde Paşaya tepki
Reşadiye'deki hain pusuda şehit olan er Sarıbaş'ın cenaze törenine katılan Org. Iğsız'a "Yazıklar olsun size yedi çocuğu koruyamadınız' diye tepki gösterildi.Abone ol

Reşadiye'de şehit edilen dört asker, dün gözyaşları arasında toprağa verildi. İstanbul'daki törene zırhlı araçla katılan 1. Ordu Komutanı Org. Iğsız'a, "Yazıklar olsun, yedi çocuğu koruyamadınız" mikro beton uygulama şeklinde tepki gösterildi.

SİZ SADECE KENDİNİZİ KORUYUN

Taraf Gazetesi'nin haberine göre Tokat'ın Reşadiye ilçesindeki saldırıda şehit düşen Jandarma Er Ferit Demir Muş'ta, Uzman Çavuş Harun Arslanbay Adana'da, Jandarma Er Fatih Yonca Hatay'da, Jandarma Er Cengiz Sarıbaş ise İstanbul'da düzenlenen cenaze törenlerinin ardından toprağa verildi. İstanbul'daki törene katılan 1. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız bir grup kadın tarafından "Yazıklar olsun size yedi çocuğu koruyamadınız. Siz sadece kendinizi koruyun" diye protesto edilirken, Muş'taki cenaze törende ise Vali Türkiye'ye anlamlı bir mesaj verdi: "Herkes anneler ağlamasın diyor. Ama birileri anneleri ağlatmaya devam ediyor."

ÇOCUKLARIMIZI KORUYAMADINIZ

Jandarma Er Cengiz Sarıbaş için İstanbul'da tören düzenlendi. Askerî hastaneden alınan cenaze, evininin önünde helallik alındıktan sonra Ataköy 5. Kısım Camii'ne getirildi. Törene katılan İstanbul Valisi Muammer Güler, cenaze namazından önce ve sonra Sarıbaş'ın babası Muttalip Sarıbaş ile uzun süre konuşarak acılı babayı teselli etmeye çalıştı.



Kategori : GÜNCEL