Küçük Berivanın kahreden ölümü

  • Ana Sayfa
  • Küçük Berivanın kahreden ölümü
Küçük Berivanın kahreden ölümü
Yalova'da 1 yaşındaki Berivan evin içinde emeklerken öyle bir kazaya kurban gitti ki... Abone ol

Yalova’da emeklerken yüklükten üzerine devrilen yorganların altında kalarak yaralanan 1 yaşındaki Berivan Artan, 12 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yalova Fevzi Çak Silis kumu mak Mahallesi Radar Caddesi 5'inci Sokak’ta oturan 33 yaşındaki Nehiban ve 35 yaşındaki Davut Artan çifti, 12 gün önce üç çocuğundan en küçüğü olan Berivan Artan’ı odasına götürerek yatırdı. Gece uyanan anne Nebihan Artan, bebeğini yüklükten devrilen yorganların altında buldu. Emekleyerek gittiği yüklükteki yorganların devrilmesi sonucu altında kalan ve babası tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Berivan'ın yapılan kontrolünde kalbinin ve solunumunun durduğu saptandı.

Yapılan müdahale ile hayata döndürülen Berivan bebek, daha sonra Bursa’ya sevk edildi. Bursa’da Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Berivan, burada 3 gün kaldıktan sonra Dörtçelik Çocuk Hastanesi’ne yatırıldı. 12 gün süren yaşam mücadelesinin ardından Berivan Artan, hastanede yaşamını yitirdi. Berivan Artan Yalova’da toprağa verildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



Kategori : GÜNCEL