Şoförlerden 1 numaraya dayak

Şoförlerden 1 numaraya dayak
CHP Çorum milletvekili Derviş Günday saldırıya uğradı. Yüzüne yumruk darbesi alan Günday"ın ceketinin düğmeleri koptu.Abone ol

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası’nın Olağan Genel Kurulu’na katılan “odanın Onursal Başkanı ve 1 numaralı üyesi” CHP Çorum milletvekili Derviş Günday saldırıya uğradı. Yüzüne yumruk darbesi alan Günday’ın ceketinin düğmeleri koptu.

Günday, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda çalışma raporunun okunduğu sırada, tribün kapısından girdi. Sa massachusetts seo lona girmesi ile birlikte çevredekiler yuhalamaya başladı. Bir grup ise Günday’a yaklaşarak ceketinden çekiştirdi ve yumruk attı. Çıkan arbedede hafif bir şekilde yüzünden yaralanan ve ceketinin düğmeleri kopan Günday, polis tarafından koruma altına alındı. Günday, polise “Bir milletvekilini koruyamıyorsunuz” diye tepki gösterdi. Emniyet yetkilileri ise protokol kapısı yerine tribün kapısından girdiği için kendisini göremediklerini söyledi.

HESABINI BİR ŞEKİLDE SORARIZ

Oda başkanı Mehmet Yiğiner, katılımcıların Derviş Günday’ın salona girmesine tepki gösterdiklerini anımsatarak, “Arkadaşlar Günday’ın geçmişteki çalışmalarından memnun olmadıkları için bu tepkiyi gösterdiler’’ diye konuştu. Günday ise odanın Onursal Başkanı ve ‘’1 numaralı’’ üyesi olduğunu belirterek uzun süre oda yönetiminde yer almasının ardından milletvekili seçilmesine esnafın sevinmesi gerektiğini söyledi. Günday “Salona bir sivil polis eşliğinde geldim. Bana bir ekip verilmesi gerekirdi. Koruma altına alınmam gerekirdi” dedi. Şikayetçi olmayı düşünmediğini kaydeden Derviş Günday, “Beni sağdan soldan çektirdiler, düğmemi kopardılar. Onun hesabını da sorarız herhalde” diye konuştu.

Bir süre dinlendikten sonra yeniden Genel Kurul salonuna giren Günday, kürsüye yürüyerek konuşma yapmak istedi. Bunun üzerine Mehmet Yiğiner taraftarı üyeler Günday’ı engelledi. Salonda yeniden arbede çıktı. Günday, yoğun tepki üzerine konuşamadı.



Kategori : POLİTİKA