Fenerbahçede taarruz başlıyor

Fenerbahçede taarruz başlıyor
Fenerbahçe'de bu akşam yapılacak yönetim kurulu toplantısı öncesi Başkan Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman bir araya gelip transferde izlenecek rotayı belirleyecek.Abone ol

Fenerbahçe'de bu akşam çok önemli bir yönetim kurulu toplantısı yapılacak. Bu toplantı öncesinde Başkan Aziz Yıldırım'la Sportif Direktör Aykut Kocaman bir araya montana seo gelecek. Kocaman'ın bu toplantıda, Teknik Direktör Christoph Daum'la birlikte oluşturdukları transfer raporunu Yıldırım'a sunacağı, takım içinde takviye yapılması istenen mevkiileri sıralayacağı öğrenildi.

BİR DEFANSA, BİR OFANSA
Yıldırım, Kocaman'dan brifingi aldıktan sonra yönetimiyle fikir alışverişi yaparak, transferde izleyeceği rotayı belirleyecek. Sarı-lacivertlilerin, Kazım ve Önder'in biletinin kesilmesinin ardından bir stoper ile bir santrfor almak için çaba sarf edeceği gelen haberler arasında. Bu arada Christoph Daum, dün basın toplantısında "İlla forvet değil, ofansif bir oyuncu istiyorum. Bu, orta saha da olabilir" dedi.

DEİVİD'DEN GOLSÜZ SİFTAH
Semih'in cezası, Daniel Güiza'nın sakatlığı nedeniyle Eskişehirspor önünde ilk 11'de forma giyen Deivid de Souza, bu sezon Türkiye'de Süper Lig ve kupada ilk kez bir resmi maçta 90 dakika forma giydi. Brezilyalı oyuncu, iki önemli pozisyonu gole çeviremezken, kaptanı Alex'le paslaşmalarındaki uyumu dikkat çekti.



Kategori : SPOR