Otobüste sıcak soba keyfi

Otobüste sıcak soba keyfi
Seyyar kokoreççilik yapan Gürol Çengel, müşterilerine üşümemeleri için otobüste sıcak bir mekan sundu.Abone ol

Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir seyyar kokoreççi, sıra bekleyen müşterilerinin üşümemesi için kullandığı otobüse soba kurdu.

İlçe merkezinde Çengel, otobüse kurduğu sobanın borularını da tavandan dışarıya uzattı. ohio seo

Kokoreççi Çengel, ilçe merkezinde pazarcılık yaptığını ancak işlerin durgun gitmesi üzerine ek iş olarak bu mesleği de icra etmeye başladığını belirterek, "Akşamları bu işi yaparken kokoreç için sıra bekleyen müşterilerimizi üşütmemek adına böyle bir proje gerçekleştirdik. Böylece soğuk kış günlerinde kendimizi de üşütmemiş olduk" dedi.

İki yıl önce köy hatlarında yolcu taşıyan otobüsünün artık park halinde beklediğini ve iç mekanında misafir ağırlamaya başladığını dile getiren Çengel, yolculuk işinden emekliye ayrılan aracın farklı bir hizmeti yerine getirdiğini söyledi. Otobüsün içerisinde daha önce de soba kurulu olduğunu, tarım arazilerinde yatacak ve oturulacak mekan olarak kullanıldığını anlatan Çengel, kış mevsimi nedeniyle arazide iş kalmadığı için böyle bir hizmette kullandıklarını anlattı.

Genelde evlerde kullanılan soba ile otobüsün ısıtıldığını belirten Çengel, aracını ileride izin verilmesi halinde kokoreç evine dönüştürmeyi düşündüğünü söyledi.



Kategori : GÜNCEL