300 öğrenciye burs imkanı

300 öğrenciye burs imkanı
Atlasjet'ten eğitime büyük katkı. Maddi durumu elverişsiz öğrencilere burs verecek.Abone ol

Gücünü, aldığı topluma karşı duyduğu sorumluluğu yerine getirmek için ilk günden bugüne kadar eğitim, kültür, sanat, spor gibi farklı alanlardaki birçok projeyi destekleyen Atlasjet Havayolları, Sosyal Sorumluluk ve Destek Projeleri kapsamındaki hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

Gelişen bir Türkiye için, çocuklarımızın daha iyi koşullarda avukat reklam eğitim görmesi gerektiğine yürekten inanan ve bu bağlamda geçen sene Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesinden, İstanbul’a üniversite öğrenimlerini devam ettirmek için gelen 100 öğrenciye verdiği burs desteğini , 2010 yılında 300 öğrenci seviyesine yükselten Atlasjet, eğitime verdiği koşulsuz desteğini sürdürmeye kararlı.

Atlasjet Havayolları’nın burs desteği sunduğu 300 öğrenci; İstanbul’un çeşitli üniversitelerinde İşletme, Tıp, Mühendislik, Mimarlık, Hemşirelik gibi bölümlerde öğrenimlerini sürdürüyor.

Bu projede kız öğrencilerimize verilen destek çoğunlukta olup, ülkemizde, ekonomik koşulların yetersizliği yüzünden eğitim olanaklarından yararlanamayan binlerce kız çocuğumuza Atlasjet sahip çıkıyor. Atlasjet , kız çocuklarımızın meslek sahibi , ufku açık , eğitimli ve aydın bireyler olabilmeleri için tek şartın okumak olduğunu bilerek onların eğitimlerini destekliyor. Verilen bu destekden dolayı bölgedeki ailelerin de güveni sağlanıyor.

Atlasjet Havayolları ile seyahat eden yolcuların bilet ücretlerinden sağlanan gelirlerin bir kısmı bu proje ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine ayrılıyor. Gençlerimize , 2010 yılında burs ve diğer giderler için ayrılmış olan bütçe 700.000 TL olup , her geçen sene eğitim katkı payının öğrenci sayısıyla birlikte artırılması da hedefleniyor.



Kategori : GÜNCEL