Terk edilen kadın öyle bir intikam aldı ki!

  • Ana Sayfa
  • Terk edilen kadın öyle bir intikam aldı ki!
Terk edilen kadın öyle bir intikam aldı ki!
Sevgilisi tarafından terk edilen kadın, eski sevgilisini ve onun yeni nişanlısından öyle bir intikam aldı ki!.. Abone ol

Sevgilisinin terk ettiği 44 yaşındaki Lakhvir Kaur Singh, eski sevgilisi ve nişanlısını düğünlerinden tam iki hafta önce evine çağırıp, bir barışma yemeği hazırlama inşaat firması yı önerdi.

Kadının davetini kabul eden çift, başlarına geleceklerden habersiz şekilde yemeklerini yediler. Kadının eski sevgilisi olan 39 yaşındaki Lakhvinder Cheema, yemekten bir saat sonra felç geçirdi ve hastaneye ulaştırıldıktan kısa bir süre sonra da hayatını kaybetti.

Nişanlısı 22 yaşındaki Gurjeet Choough'sa, büyük bir şans eseri yemekten daha az yediği için hayatta kalmayı başardı, ancak komaya girdi.

Polisin araştırmasından sonra gerçek ortaya çıkarıldı.

15 yıllık sevgilisi tarafından terkedilmeyi hazmedemeyen Lakhvir Kaur Singh, eski sevgilisi ve nişanlısına hazırladığı baharatlı yemeğin içine antik zehirli bir bitki ekleyerek onları öldürmeyi planlamıştı.

Yargıç karşısına çıkarılan Singh, çifti kıskançlık, nefret ve intikam duygularıyla öldürmek suçlamasını reddederken, mahkeme ertelendi.





Kategori : GÜNCEL