O hırsızlar bugün hakim karşısında

  • Ana Sayfa
  • O hırsızlar bugün hakim karşısında
O hırsızlar bugün hakim karşısında
Melisa'nın nefesini çaldığı iddia edilen iki zanlı bugün akşam saatlerinde İzmir'de hakim karşısına çıktı.Abone ol

İzmir'de tren kazası sonucu felç olan ve nefes almakta zorlanan 6 yaşındaki çocuğun kullandığı oksijen konsantratörü, oksimetre ve oksijen cihazını çaldıkları iddia edilen multi language seo 2 zanlı adliyeye sevk edildi.

Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından dün gece yakalanan zanlılar M.A. ile Ö.A. sorgulandı. Polise ifade veren zanlılardan M.A'nın suçunu itiraf ettiği, çaldıkları cihazları 150 liraya sattıklarını ileri sürerek, pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Ö.A'nın ise hırsızlık olayına karışmadığını iddia ettiği bildirildi. Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan M.A. ve Ö.A. adliyeye sevk edildi.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde yılbaşı gecesi bir eve giren hırsızlar, tren kazası sonucu felç olan ve nefes almakta zorlanan 6 yaşındaki Melisa Şanlı'nın kullandığı oksijen konsantratörü, oksimetre ve oksijen cihazını çalmıştı.

Çalınan oksijen konsantratörü, oksimetre ve oksijen cihazı, bir hurdacıda ele geçirilmiş, parmak izlerinden kimlikleri tespit edilen zanlılar Ö.A. ve M.A. ise dün gece yakalanmıştı.



Kategori : GÜNCEL