Hadi len o kadar olmaz

Hadi len o kadar olmaz
ABD'li aktör ve yönetmen Warren Beatty'nin 12 bin 775 kadınla birlikte olduğu iddiası ünlülerin gündeminde.Abone ol

Yazar Peter Biskind, ABD’li aktör ve yönetmen Warren Beatty’nin biyografisini “Yıldız: Warren Beatty Amerika’yı Nasıl Baştan Çıkardı?” adlı bir çalışmayla kaleme aldı.

Kitapta 72 yaşındaki Warren Beatty’nin 12 bin 775 kadınla birlikte olduğu iddiası tartışma yarattı. Uzun bir sevgili listesi olduğu bilinen Beatty’nin bu kadar kadınla birlikte olup olamayacağı bizim ünlüler arasında da alay konusu oldu. Kadir İnanır, “Hadi len olmaz o kadar” derken, yapımcı Birol Güven, Beatty’nin yemeğe çıktığı isimleri de saydığını iddia etti.

KADİR İNANIR:

Ken mimarlık disinin 2 bin kadınla birlikte olduğu iddia edilen Kadir İnanır, Beatty için, “” dedi.

'BU RAKAM ÇOK NORMAL'

Selen Görgüzel: “Bırakın Holllywood yıldızı olmasını, günümüzde normal bir erkek bile günde 3-5 kadınla birlikte olabiliyor. Bu yüzden bu rakam bana çok şaşırtıcı gelmedi. Erkekler bunu kendi aralarında skor olarak değerlendiriyor. Bence skordan öte yaşanmışlıklar önemli. Ama günümüzde ilişkiler çok bozulduğu için bu duruma hiç şaşırmadım diyebilirim.”

'VARAN BEATY'MİŞ'

Behzat Uygur: “Ben, bu aktör Warren Beaty değil Varan Beaty’miş demek istiyorum. Varan otobüsü adeta... Otobüs gibi her yere varmış demekki. Her durakta mola vermiş. Ben çok şaşırdım. İnsan evladının bu kadar hızlı olabileceğini aklım almıyor gerçekten.”

'BU ÇAPKINLIK DEĞİL, HASTALIK'

Nilgün Belgün: “Hiperseksüel olmak bir çapkınlık değil hastalık. Adam çok yakışıklı olduğu zaman erkekler kadınların peşinden koşmuyor, kadınlar erkeklerin peşinden koşuyor. Erkekler böyle bir durumda ‘hayır’ demeyince seks yapmadan gün geçirmiyor. Türkiye’de de böyle kişiler var, ama isim veremem.”

'TATMİNSİZLİK HASTALIĞI ZORDUR'

Başak Sayan: “Kitapta yer alan bu iddiayı feci bir tatminsizlik olarak değerlendiriyorum. Aşırı seks isteğinin bir hastalık olduğunu düşünüyorum. Warren Beatty, 72 yaşında bir adam. Dolayısıyla bu kadar çok kadınla birlikte olmuş olabilir. Yalnız bu zor bir durum... Bir insanın bunu yaşaması için tatminsizlik hastalığına sahip
olması gerekir. Türkiye’de böyle biri var mı bilmiyorum ama bazen hiç aklınıza gelmeyecek kişilerde bu hasta ık olabilir. Dolayısıyla kimin olacağı
belli olmaz.”

'SAYMAK MÜMKÜN MÜ'

Birol Güven: “Bir erkeğin ömrü boyunca en fazla 5 bin 500 kez ilişki yaşaya bileceği söyleniyor. Bu adam, 12 bin 775 ayrı kadınla olmuş. Sanırım yemeğe çıktıklarını da saydı. Bir kısmıyla birlikte olurken bir kısmıyla yemek yedi. Bir de bunu saymak mümkün mü? Cebinde ‘counter’mı taşımış. Yada bir büro açıp gelen kadınlar önce evrak bölümüne kayıt mı yaptırmış.” (medyaradar)



Kategori : MAGAZİN