Yurttan kaçan kızdan şok iddialar!

  • Ana Sayfa
  • Yurttan kaçan kızdan şok iddialar!
Yurttan kaçan kızdan şok iddialar!
Yurttan kaçan 13 kız çocuğundan 8'i bulundu. Genç kızlardan birinin yaptığı açıklamalar tüyler ürpertti.Abone ol

İzmir'de SHÇEK'e bağlı rehabilitasyon merkezinden kaçan 13 kız çocuğundan 8'i bulundu. Genç kızlardan D.Ç.'nin yaptığı açıklamalar tüyler ürpertti. Yurtta görevli hocaların kendilerine baskı yaptığı construction seo nı, şiddet uyguladığını öne süren genç kız, merkezdeki diğer çocukların da kaçmak için fırsat kolladığını iddia etti.

Çiğli Bakım ve Sosyal Rehabilitasyon Merkezi'nden kaçan genç kızların, yurt yöneticilerinden gördükleri şiddet yüzünden kurumda kalmak istemedikleri iddia edildi. İzmir'in Çiğli ilçesindeki Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na (SHÇEK) bağlı yurttan 1 Aralık'ta ayrılan 13 kızdan 8'ine önceki gün ulaşıldı. Zaman'a konuşan kızlardan D.Ç. (16), tüyler ürpertici iddialarda bulundu.

"Ailemizden gördüğümüz şiddetin farklı boyutlarını yurt yöneticileri uyguladığı için kaçtık." diyen genç kız, yurtta bulunan diğer kişilerin de kaçmak için fırsat kolladığını söylüyor. Yurt yöneticilerinin, basına demeç vermemeleri konusunda kendilerini tehdit ettiğini ileri süren D.Ç., bazı arkadaşlarının internet üzerinden fuhuş yaptığını, bu durumun yöneticilerce bilinmesine rağmen müdahale edilmediğini savunuyor.



Kategori : GÜNCEL