Milyar dolarlık servetin varisi ölü bulundu

  • Ana Sayfa
  • Milyar dolarlık servetin varisi ölü bulundu
Milyar dolarlık servetin varisi ölü bulundu
Televizyon yıldızı Tequila'yla ilişki yaşayan ve Paris Hilton'la arkadaş olan kozmetik firması Johnson & Johnso'ın varisi Casey ölü bulundu.Abone ol

Televizyon yıldızı Tila Tequila’yla olan lezbiyen ilişkisi ve Paris Hilton’la olan yakın arkadaşlığı ile gündeme gelen kozmetik ve ilaç firması Johnson & Johnson’ın varislerinden Casey Johnson, Los Angeles’taki dairesinde ölü bulundu.

30 yaşındaki Johnson’ın zamansız ölümü, uyuşturucu şüphesine yol maryland seo açtı. Magazin haber sitesi TMZ, telefonda görüştükleri Casey Johnson’ın nişanlısı Tila Tequila’nın “bir hafta önce Johnson ile kavga ettiklerini” anlattığını yazdı. Tequila’nın 29 Aralık’tan bu yana telefonları kapalı olan Johnson’a ulaşamadığı öğrenildi. TMZ, Johnson’ın birkaç gündür ölü olduğunu öne sürdü.

Sevgilisi Tila Tequila yasta

Casey Johnson’ın ölümü, başta nişanlısı Tila Tequila olmak üzere tüm yakınlarını derin bir yasa boğdu. Johnson’ın ailesi, “Bu zor zamanda özel hayata saygı” istediklerini açıkladı. Mikro-blog sitesi twitter’dan takipçilerine mesaj yollayan Tequila, “Cennette evleneceğiz” dedi. Genç kadının çocukluk arkadaşı olan Paris Hilton ise “Yatağın üzerine oturmuş, ikimizin bebeklik resimlerine bakıyorum. Tanrı, bir meleği daha yanına aldı” diye konuştu.
Casey’in bir diğer yakın arkadaşı aktris Lindsay Lohan de evinin balkonunda telefonda ağlarken görüntülendi. Lohan’ın twitter sayfasına, “Huzur içinde yat, bu üç kelimeden nefret ediyorum. Arkadaşlarımı aşırı doz uyuşturucu gibi saçma bir şeyden kaybetmekten bıktım” yazması da dikkat çekti.
Başı dertten hiç kurtulmayan Casey Johnson, en son geçen ay hırsızlık suçundan tutuklanması ile gündeme gelmişti. İddialara göre TV sunucusu Jasmine Lennard’ın evine giren Johnson, Lennard’ın ayakkabılarını, giysilerini, iç çamaşırlarını ve bazı resmi evrakını çaldı.



Kategori : MAGAZİN