Şişman güzeller siteden kovuldu

  • Ana Sayfa
  • Şişman güzeller siteden kovuldu
Şişman güzeller siteden kovuldu
Sadece güzel kişileri üyeliğe kabul ettiği için tartışma yaratan arkadaşlık sitesi aralarında Türklerin de olduğu 5 bin üyesini siteden attı.Abone ol

Sadece "güzel ve çekici" kişileri kabul eden ve bu sebeple büyük tartışma yaratan arkadaşlık sitesi, aralarında Türkler'in de bulunduğu yaklaşık 5 bin üyesini "kilo aldıkları" gerekçesiyle üyelikten attı.

Güzel kişilerin buluşmasını sağladığını öne süren bea michigan seo utifulpeople. com adlı internet sitesinin kurucusu Robert Hintze, şirketlerinin zarar görmemesi için bu kararı aldıklarını söyledi. 20 bin Türkün başvuru yaptığı siteyle ilgili konuşan Hintze, "İşletmeci olarak üyelerimizi kaybetmekten üzüntülüyüz. Sitede şişmanların dolaşması bizim için bir tehdittir. Bu sitenin kuruluş amacına aykırıdır" dedi.

Bu kişilerin şişmanladığının belirlenmesine ise diğer üyelerin karar verdiği ortaya çıktı. Sitenin direktörü Greg Hodge, "Diğer üyelerin şikâyetlerini dikkate aldık" diye konuştu. Üyelerden yılbaşı tatilinden sonra yeni resimlerini göndermelerini istediklerini söyleyen Hodge, "Birkaç yüz tanesi başvurdu. Ancak 5 bine yakınını geri çevirdik" dedi. En fazla üye kaybeden ülke bin 520 üyeyle ABD oldu. İkinci sırayı İngiltere ile Kanada aldı. Hodge bu gelişmeyle ilgili olarak da, "ABD'liler Şükran Günü'nden beri sürekli yiyor. Bu nedenle normal" yorumunda bulundu. 2002'de kurulan ve merkezi Danimarka'da olan çöpçatanlık sitesinin şu anda dünyanın 190 ülkesinden 550 bin üyesi bulunuyor.

Atılanların ülkelere göre dağılımı

1- ABD: 1520 2- İngiltere: 832 3- Kanada: 533 4- Polonya: 510 5- Almanya: 425 6- İtalya: 402 7- Fransa: 323 8- Danimarka: 220 9- Türkiye: 176 10- Rusya: 88



Kategori : GÜNCEL