Sinan Çetinin anlayamadığı lider

  • Ana Sayfa
  • Sinan Çetinin anlayamadığı lider
Sinan Çetinin anlayamadığı lider
Meclis'teki konuşmasıyla herkesi şoke eden Sinan Çetin'den muhalefet partilerinin liderleri de payını aldı.Abone ol

Nergis DEMİRKAYA
İNTERNETHABER

ANKARA- Meclis’in 90’ıncı Kuruluş Yıldönümü’nde, “Kendi çocuklarımızı öldürüyoruz” sözleriyle Başbakan ve Meclis Bakanını şoke eden yönetmen Sinan Çetin açılıma karşı çıkan muhalefete de yüklendi. Muhalefet liderleri Baykal ve Bahçeli’nin iyi insanlar olduğunu söyleyen Çetin, “Bu sürece kim neden ebay ads karşı anlamış değilim. Deniz beyle görüşüp neden buna karşısınız diye sormak istiyorum” dedi.

YAZIK OLACAK YAZIK!..
Sinan Çetin Meclis’te şok etkisi yapan sözlerinin ardından bir süre Meclis’te dolaştı, Genel Kurul’un kulis salonunda vatandaşlarla fotoğraf çektirdi, grupları izlemeye gelen vatandaşlarla sohbet etti. Milletvekilleri ile de bir süre oturup sohbet eden Çetin İNTERNETHABER’e de açılım süreciyle ilgili şu özel vurguyu yaptı:

“Bu iş yüzde 47 ile olmazsa bir daha olmaz. Bu iş bitecek. Yüzde 47 ile olmayacaksa bir daha olamayacak. Yazık. Olacak, olacak, olacak...”

SİNAN ÇETİN'DEN BAYKAL'A SORU
Açılım sürecini hükümetin devam ettirmesi gerektiğini söyleyen Sinan Çetin muhalefeti ise anlamadığını söyledi. Terör nedeniyle 400 milyar dolar harcandığını, 30 bin insanın kaybedildiğini söyleyen Çetin şunları söyledi:

“Bunu durdurmak için yapılan çalışmaya kim neden karşı anlamış değilim. Muhalefet ne istiyor anlamadım ben. Deniz beyle görüşüp sormak istiyorum. 'Neden buna karşısınız?' diye. Hepsi de iyi insanlar. Baykal'ın o insanların ölmesini istediğini sanmıyorum. Uzun yıllardır tanırım. 'Savaş devam mı etsin' istiyor. Zannetmiyorum. Bu memleket meselesi. Baykal 'bu kanın durmasını istiyorum' diye iktidara destek verse oy kazanır. Ben de oyumu ona veririm. Ülkenin gerçek, en öncelikli ihtiyacı barış değil mi?”



Kategori : GÜNCEL