Ardanın kaderi Polatın dudaklarında

  • Ana Sayfa
  • Ardanın kaderi Polatın dudaklarında
Ardanın kaderi Polatın dudaklarında
Transfer iddialarına yanıt veren Galatasaray kaptanı Arda Turan, adres olarak Adnan Polat'ı gösterdi...Abone ol

Galatasaray takım kaptanı Arda Turan, şu anda bütün amacının Sarı-Kırmızılı takımın başarısı olduğunu belirterek, transferle ilgili kararı sezon sonunda Başkan Adnan Polat'ın vereceğini söyledi.

Antalya'da sabah yapılan antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Arda Turan, ligin ikinci yarısında Galatasaray'ın hedeflerinin belli olduğunu kayderek Arda, "İkinci yarı için hedeflerimiz belli. Galatasaray her ortamda şampiyonluğu adaydır. Ligde şampiyonluk, UEFA ve Türkiye Kupası'nda hedeflerimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Üst düzey bir performans sergilersek ve karekterli hedeflerimize ulaşarız. karekterli bir oyuncu grubumuz var." dedi.

Şu anda transferi değil Sarı-Kırmızılı takımın başarısını düşü greek hotel seo ndüğünü ifade eden Arda, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Avrupa'da çok oynamak istiyorum. Şu anda bütün hedeflerim Galatasaray'ı ligde Türkiye ve Avrupa Kupaları'nda kupaları kazanmak üzerine kurdum. Takımının iyi olması için uğraşıyorum. Bütün konsantrasyonum Galatasaray üzerine. Hedeflerime ulaşırsam çok mutlu olacağım. Geleceğe umutla bakacağım. Başkanımız ve menajerim sezon sonunda benimle ilgili kararı verecektir."

Arda Turan, ligin ilk yarısında ortaya koydukları performanstan memnun olduklarını belirterek, "Şu anda liderin bir puan gerisindeyiz. Bu durumdan oldukça memnunum. Daha ligin ikinci yarısında oynanacak 17 maç var. Kendi işimizi kendimiz yapacağız ya da kendi ipimizi kendimiz çekeceğiz." şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Frank Rijkaard ve yöneticilerin kendilerine iyi bir ortam sağladıklarını anlatan Arda Turan, "Zaten çok iyi takımız. Birbiri hakkında kötü konuşmayan bir arkadaş grubumuz var. Başarısız olursak bu takıma yazık olur. Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Oynamayan kenarda efendice oturuyor. Genç arkadaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Güzel bir ortam yakaladık. Hocamız Rijkaard ve yönetimimiz bu güzel ortama bize sağladılar" açıklamasını yaptı.

Kaptan Arda Turan, magazin basınında çıkan haserlerin umrunda olmadığını söyleyerek konuşmasını şu şekilde tamamladı:

"Benim işim futbol oynamak. Sürekli benim hakkımda yazıyorlar. Tatildeyken hakkımda yazılanlar ne benim ne kız arkadaşımın ne de ailemin umrunda. Benim işim futbol oynamak Ben takım kaptanıyım ve ilgilenecekleri konunun benim futbol hayatım olması gerekiyor."

-BARIŞ ÖZBEK: "LİGDE KİMİN ŞAMPİYON OLACAĞI BELLİ"-

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Barış Özbek, ligin ilk yarısında çok eleştirilmelerine rağmen başarılı bir performans ortaya koyduklarını söyledi. Yıldız futbolcu, üç cephede birden hedeflerine ilerlediklerini anlatarak, "İlk yarıda çok eleştiri aldık. Buna rağmen ligi ikinci sırada bitirdik. UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da başarılıydık. Neden bu kadar eleştirildiğimizi anlamadım. Kötü oynadığımız söyleniyor eğer iyi oynarsak o zaman kimsenin şansı olmaz herhalde. Ligde kimin şampiyon olacağı belli. Biz olacağız. Merak konusu aslında hangi takımın 2. olacağıdır." diye konuştu.

Şampiyonluk yarışında kendilerini hiçbir takımın zorlayamayacaklarını dile getiren Barış, "Biz iyi oynadığımız sürece hiçbir takım zorlayamaz. Yeter ki gerçek performansımızı sahaya yansıtalım." dedi.

Galatasaray'ın genç kalecilerinden Ufuk da, takımda forma giymek için çok çalışması gerektiğini söyledi.




Kategori : SPOR