Sınırda aslında kim kimi öldürüyor?

  • Ana Sayfa
  • Sınırda aslında kim kimi öldürüyor?
Sınırda aslında kim kimi öldürüyor?
Meclis'in 90. yıl kutlama töreninde konuşan Sinan Çetin, öyle sözler etti ki, Başbakan dahil herkes şok içinde izledi..Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA- TBMM'nin 90. yıl kutlama törenlerinin açılışında ünlü yönetmen Sinan Çetin, vekillere ilginç bir anısını anlattı ve "artık bu kanı durdurun" diye çağrı yaptı.

Kutlama törenleri için TBMM kulisinde yapılan seramonide kürsüye davet edilen Sinan Çetin, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, eski Başkanlar Köksal Toptan, İsmet Sezgin, Bülent Arınç, bakanlar, milletvekilleri ve çok sayıd istanbul seo uzmanı a ünlü konuğun bulunduğu topluluğa seslendi.

BAŞBAKANIMIZ AZ UYUYORMUŞ

Çetin önce milletvekillerini, 'yorgun' gördüğünü ancak 'kendisine iyi bakmayan kişilerin kimseye yararı olamayacağını' ifade etti ve "Gerçekten kendinize enerji verin. Özellikle Başbakanımız biraz az uyuyormuş. Kendine iyi bakmayan, kendini mutlu etmeyen, benim bildiğim kimseyi mutlu edemez" dedi.

ANISINI ANLATIP, AÇILIM MESAJI VERDİ

Çetin, yılbaşında Almanya'da olduğu ve orada ünlü bir Alman meslektaşının kendisine, "Sizin savaş bitti mi?" diye sorduğunu anlattı. Çetin ilginç sözlerini şöyle sürdürdü:

KENDİ ÇOCUKLARIMIZI ÖLDÜRÜYORUZ

"Ben bizim kimse ile savaşmadığımızı anlatmaya çalıştım. Bizim bir başka ülke ile savaşmakta olduğumuzu sanıyormuş. Bunun böyle olmadığını anlatabilmek için, 'biz kendi ülkemizin toprakları içine bomba atıyoruz. bir başka ülke topraklarına bomba atmıyoruz' dedim. Ama bunu anlamadı. Sonra, kendi çocuklarımızı öldürdüğümüzü, ölen herkesin üzerinden TC vatandaşı olduğuna dair kimlik çıktığını örnek gösterip, olayı anlatmaya çalıştım. Ama başaramadım. Bu çok acı. Sizden rica ediyorum, artık bitsin bu savaş. Bunu önlemek, sizin elinizde, sizin göreviniz."

İÇ BARIŞ HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Türkiye, huzurun, sükunun içinde, bulunduğu bir ortamda kalkınmasını daha ileri hedeflere götürebilir. Özellikle iç barış, her şeyden çok daha önemlidir. Bunu sağlamak için başta Hükümete, devlet erkini temsil eden tüm kurumlarımıza, TBMM’ye görevler düşmektedir. Bu görevler şu ana kadar layıkıyla yerine getirilmeye çalışılmıştır, bundan sonra da getirilecektir."



Kategori : GÜNCEL