Darbe sorusu babayı çileden çıkardı

  • Ana Sayfa
  • Darbe sorusu babayı çileden çıkardı
Darbe sorusu babayı çileden çıkardı
Darbe iddialarıyla ilgili sorgulananan emekli komutanların ifadelerine ulaşıldı. Sorular arasında Demirel'in de adı geçti.Abone ol

Demirel darbeyi biliyor muydu Ergenekon savcıları, eski komutan Fırtına'ya sordu: Darbe planlarınızdan Demirei'in haberi var mıydı?

Sorgunun new mexico seo ardından Fırtına'nın "Suçlamaların çok onur kırıcı olduğu" saptaması ve "Tamiri için süratle gerekenin yapılması" ricası da dosyaya girdi.

DARBE SORGUSU
Özden örnek'in Darbe Günlükleri'nde adı geçen eski Hava Kuvvetleri Komutanı İbrahim Fırtına'ya 5 Aralık'taki sorguda darbe planları ve Cumhuriyet Çalışma Grubu soruldu.

DEMİREL: PİSLİK KENDİLERİNE BULAŞIR
Fırtına, "Muhtıra ve darbe görevim olmadı" dedi. Savcıların Demirei'in darbeden haberi olup olmadığı sorusuna Fırtına, "Bu görüşler hakkında bilgi sahibi değilim" yanıtını verdi. Demirel ise iddialara, "Benim dışımda cereyan etmiş bir muhaberede adım geçiyorsa ben neciyim? Beni ne kadar alakadar eder. Ama mesele başka ise kimsenin bana en ufak ima yoluyla da olsa pislik bulaştırması mümkün değildir. O gayrette olanlar varsa pislik kendilerine bulaşır" dedi.



Kategori : POLİTİKA