Türkiye Melisa için tek nefes oldu

  • Ana Sayfa
  • Türkiye Melisa için tek nefes oldu
Türkiye Melisa için tek nefes oldu
Yılbaşı gecesi Melisa'nın oksijen cihazını çaldılar... Onun hayata tutunduğu 'nefes'ini kestiler... Ama duyarlı vatandaş Melisa'nın imdadına yetişti...Abone olHayırseverler, hırsızların oksijen destek ünitesini çalarak nefessiz bıraktığı İzmirli Melisa için sefer sağlık seo ber oldu. Minik kız cihazına kavuşurken, böbrek hastası babasına da özel bir hastane sahip çıktı

İzmir’de yılbaşı akşamı evlerine giren hırsızların nefes alıp vermesini sağlayan oksijen cihazını çaldığı 6 yaşındaki Melisa Şanlı’ya yardım yağıyor. İki yıl önce geçirdiği tren kazası sonrası yatağa bağımlı olarak yaşayan minik kız için seferber olan hayırseverler, Şanlı ailesinin evini telefon yağmuruna tuttu.

İzmir İl Sağlık Müdürü Mehmet Özkan, Melisa için her türlü tedbirin alındığını söyledi. Şifa Hastanesi de minik kızın ihtiyacı olduğu 5 bin lira değerindeki oksijen konsantratörü ile oksimetre cihazını aileye bağışladı. Yoğun ilgi karşısında gözleri dolan baba Şaban ve anne Deniz Şanlı “Milletimizden Allah razı olsun, hırsızların yaptığını telafi ediyorlar” dedi.



Kategori : GÜNCEL