Gökhan Ünalın üzerine araba sürdüler!

  • Ana Sayfa
  • Gökhan Ünalın üzerine araba sürdüler!
Gökhan Ünalın üzerine araba sürdüler!
Trafikte üzerine araba sürüldüğünü söyleyen ünlü futbolcu şartlar uyarsa takımdan ayrılacak!Abone ol

Trabzonspor'un golcüsü Gökhan Ünal, trafikte üzerine araba sürüldüğünü açıklayıp şartlar uyarsa takımdan ayrılacağını söyledi.

Trabzonspor'un ara transferde adı bir çok kulüple geçen suskun golcüsü Gökhan Ünal içini dün gazetecilere döktü. Antalya'daki kampta idman öncesi konuşan Gökhan, Şenol G seo usa üneş ile Trabzonspor'da yeni bir sayfa açtığını söyledi. Milli oyuncu, "Bu sezon birkaç maç dışında iyi oynadığım söylenemez. Kendimden ben de memnun değilim. Ancak şahsıma edilen küfürler, beni adeta futboldan soğuttu" diye konuştu

TRABZON'A KÖTÜLÜK YAPIYORLAR

Şartlar uyarsa ve bordo-mavili kulüp de kazanırsa Trabzonspor'dan ayrılabileceğini söyleyen Gökhan, "Artık yeni ve temiz bir sayfa açtım. Kalsam da kalmasam da ikinci yarıda bambaşka bir Gökhan Ünal sahada olacak. Beni Trabzonspor'dan soğutmak için bazı insanlar her şeyi yaptı. Küfürden tutun da trafikte tacize kadar... Kırmızı ışıkta duruyorum; arabayı üzerime sürüyorlar. Bunlar birkaç kişi. Ama bana değil; Trabzonspor'a kötülük yapıyorlar" itirafında bulundu.

FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMEDİM

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Gökhan Ünal transferi için görüştüğünü haberlerini yalanlayarak, "Aziz Bey ile en son Kulüpler Birliği toplantısında görüştük" dedi. Gökhan Ünal'ın şu an takımla idmanlara çıktığını hatırlatan başkan Şener, "Kendisi hâlâ bizim futbolcumuz. Değerini bulan her futbolcu satılabilir" ifadesini kullandı. Gökhan için Trabzonspor'a ilk teklifi Galatasaray yapmıştı.



Kategori : SPOR