CHPli Arıtman yine döktürdü

CHPli Arıtman yine döktürdü
CHP'li Canan Arıtman son yaşanan olaylara bu kez hekim kimliği ile yaklaştı ve çok konuşulacak teşhisi koydu.Abone ol

CHP'li Canan Arıtman'dan yine çok konuşulacak sözler. Arıtman AKP'nin toplumun ruh sağlığını bozduğunu, patalojik bir durum yaşandığını ve tedavi için mutlaka iktidardan uzaklaştırılması gerektiğini söyledi.

Arıtman, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik suikast iddialarının ardından Ankar arkansas seo a'da yaşanan gelişmelerle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. "Hakimi – Savcısı – Bakanı – Başbakanıyla iktidarı tümden paranoid krize tutulan ülkemizde, giderek toplumun da psikolojisi bozulmaktadır" diyen Arıtman yaşanan sürece, "Bu patolojik bir tablodur. Sağlıklı değildir" teşhisi koydu.

Arıtman açıklamasında şunları söyledi:
"Toplumun ruh sağlığını bozacak bu tür olgular bir “Toplumsal Halk Sağlığı “ sorunu olarak algılanarak, derhal önleyici tedbirlerin alınması gereklidir. Özellikle iktidar temsilcilerinin tutuldukları darbe – suikast psikozunun, çok acilen tedavi edilmesi gereklidir.

Topluma yansıttıkları patolojik tutumlar, zaten işsizlik – yoksulluk sarmalındaki ve açılımlarla örselenmiş halkımızı çok derinden travmatize etmektedir.

Bir Tıp Doktoru olarak ülkemizdeki tüm psikiyatrları acilen göreve davet ediyorum. İktidar partisi ve yandaşlarını tedavi için ikna etmeleri gereklidir. Çünkü, AKP iktidarı tüm toplumun psikolojisini bozmaktadır.

En etkin tedavi yöntemi ise; kendilerine karşı darbe – suikast psikozuna tutulmuş, şiddetli bir paranoya yaşayan AKP iktidarını en kısa zamanda iktidardan uzaklaştırmaktır. Genel seçimin en kısa zamanda yapılması toplumsal ruh sağlığının korunması için artık elzemdir."



Kategori : POLİTİKA