Tayfundan Trabzona kötü haber

Tayfundan Trabzona kötü haber
2. yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonspor'un sabah antrenmanında sakatlanan Tayfun Cora'nın, sol ön çapraz bağlarının koptuğu öğrenildi.Abone ol

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek beldesinde devre arası çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, akşam saatlerinde antrenman yaptı. Kulüp başkanı Sadri Şener'in de izlediği antrenmanda fu google reklamları tbolcular yaklaşık 2 saat kondisyon ve teknik ağırlıklı çalıştı.

Gloria Golf Otel'in sahasında gerçekleşen antrenmanda bir ara elektriklerin kesilmesi nedeniyle çalışma karanlıkta sürdü. Antrenmanın son bölümünde ise teknik direktör Şenol Güneş, futbolculara çift kale maç yaptırdı.

Güneş, antrenmanın ardından takımın yarısını otele göndererek, hücum oyuncularıyla yaklaşık yarım saat süren özel bir çalışma gerçekleştirdi. Daha sonra bu futbolcular da otele döndüler.

CORA EN AZ 4 AY YOK

Öte yandan, sabah antrenmanında sakatlanarak hastaneye kaldırılan Tayfun Cora'nın çekilen MR'ında sol ön çapraz bağlarının koptuğu öğrenildi. Kulüp doktoru Hakan Ayaz, yaptığı açıklamada, Tayfun'un sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini, en az 4 ay sahalardan uzak kalacağını bildirdi.

Ayaz, ''Tayfun yarın İstanbul'a gidecek. Pazartesi günü Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından kontrol edilecek. Muayenenin ardından ise ameliyatın gerçekleşmesini bekliyoruz'' dedi.



Kategori : SPOR