G.Saray Ali Turanın alternatifini buldu

  • Ana Sayfa
  • G.Saray Ali Turanın alternatifini buldu
G.Saray Ali Turanın alternatifini buldu
Galatasaray ve Gençlerbirliği kulüpleri arasında çok önemli transfer görüşmeleri yapılıyor. Abone ol

Galatasaray ve Gençlerbirliği kulüpleri arasında çok önemli transfer görüşmeleri yapılıyor. İki kulübün, Orhan Şam'ın transferi için prensipte anlaştığı ifade edilirken, Mustafa Pektemek ya da Aykut Demir isimlerindin birisinin daha Sarı-kırmızılı takıma transfer olabileceği belirtiliyor.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre Orhan Şam, yeni sezonda büyük ihtimalle Galatasaray forması giyecek. Galatasaray ve G tennessee seo ençlerbirliği'nin Orhan Şam'ın transferi için görüştüğü bildirildi. Gençlerbirliği'nin Orhan Şam'ı hemen vermek istememesi üzerine iki kulüp sezon sonu için prensip anlaşmasına vardı. Varılan prensip anlaşmasına göre Gençlerbirliği, sezon sonunda Orhan Şam'ı Galatasaray'a verecek. Prensip anlaşmasının önümüzdeki günlerde resmi yazıya dökülmesi bekleniyor.

Öte yandan, Galatasaray'ın Kayserispor'dan transfer etmek istediği savunma oyuncusu Ali Turan'ı renklerine bağlayamaması durumunda, Orhan'ı hemen transfer etmek isteyeceği öğrenildi. Gençlerbirliği'nin bu duruma çok sıcak yaklaşmadığı ama şartların oluşması durumunda genç savunma oyuncusunu devre arası transfer döneminde de Galatasaray'a verebileceği ifade edildi.

Orhan Şam transferi için başlayan görüşmelerin daha sonra boyut değiştirdiği ve büyük çaplı bir takasa dönme aşamasına geldiği öğrenildi. Alınan bilgiye göre Galatasaray, Gençlerbirliği'nden Orhan Şam'ın yanında bir futbolcu daha almak istiyor. Yapılan görüşmeler sonucunda sezon sonunda golcü Mustafa Pektemek ya da savunma oyuncusu Aykut Demir isimlerinden birisinin daha Galatasaray'a transfer olabileceği ifade ediliyor.

Gençlerbirliği'nin ise gerçekleşmesi muhtemel bu transferler karşılığında Alparslan Erdem'den sonra Serkan Çalık'ı da kadrosuna katmayı planladığı bildirildi. Gençlerbirliği'nin bu vereceği 2 oyuncuya karşı alacağı 2 oyuncunun dışında 2 milyon Euro da bonservis parası talep ettiği bildirildi. Tüm bu gelişmelerle ilgili olarak iki kulübün prensip anlaşmasına vardığı ifade edildi.



Kategori : SPOR