Olaylar vatandaşı pes ettirdi!

Olaylar vatandaşı pes ettirdi!
Beyoğlu'nda, ortalığı savaş alanına çeviren örgüt yandaşlarına müdahale eden polisin attığı gaz bombalarından etkilenen bir aile, evlerini terk etti.Abone ol

Kucağındaki çocuğuyla sokakta koşan baba, olaylara sitem etti. Polis, olaylara karışan 10 eylemciyi gözaltına aldı.

Dola google adwords pdere'de toplanan yaklaşık 50 kişilik grup, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan lehine slogan atarak yürümek istedi. Önceden haber alarak bölgede önlem alan çevik kuvvet polisini gören grup, polislere molotof kokteyli ve taşlarla saldırdı. Polisler de gaz bombasıyla gruba müdahale etti. Bu sefer eylemciler, polise havai fişeklerle karşılık verdi. Atılan gazlardan bazı vatandaşlar etkilendi.

Bu arada, evlerine gaz dolan bir aile, apar topar soluğu sokakta aldı. Küçük çocuğunu kucağına alan baba, koşturarak olaylardan uzaklaşmaya çalıştı. Ailesiyle birlikte güvenli bir bölgeye gitmeye çalışan baba, olaylara sitem etti.

Öte yandan, polis, kaçan eylemcilerden 10'unu gözaltına aldı. Molotof kokteylleriyle birlikte yakalandıkları öğrenilen eylemciler, polis minibüsüne bindirildikleri sırada basın mensuplarına tepki gösterdi.



Kategori : GÜNCEL