Suskun Semih sonunda patladı

Suskun Semih sonunda patladı
Adı nöbetçi golcüye çıktı. Bugüne kadar sustu. Ta ki yönetimin sözleşmesini kendisine sormadan uzatmasına kadar. Abone ol

2008 yılındaki görüşmelerde 2 senelik sözleşme istediğini, ancak yönetimin 3 yıl ısrarı nedeniyle 2 yıl sonra tekrar konuşmak üzere 2+1 yıllık kontrata imza attığını belirten milli futbolcu, ku idaho seo lübün kendisiyle oturup konuşmadan sözleşmesini uzatmasına çok kırıldığını ifade etti.

Fenerbahçeli futbolcu Semih Şentürk, kulübünün sözleşmesindeki opsiyonu kullanmak için tek taraflı olarak Futbol Federasyonu'na başvurduğunu belirterek, ''Ben de herhangi bir hak kaybına uğramamak için, hukuken yapmak zorunda olduğum başvuruyu federasyona yaptım'' dedi.

BANA HABER VERMEDİLER

Semih, kendi internet sitesinden, ''Ben Fenerbahçeli Semih'im'' başlığıyla yaptığı açıklamada, ''Ben Fenerbahçeli Semih olarak doğdum. Futbolu burada bırakmak istiyorum. Fenerbahçeli Semih olarak futbolun içinde kalmak en büyük hayalim. Bugüne kadarki sözleşmelerimde hiçbir zaman problem yaratmadım. Ancak aynı zamanda profesyonel bir futbolcuyum. Ailemin ve çocuğumun geleceğini düşünmek durumundayım. Fenerbahçe Kulübü sözleşmedeki opsiyonu tek taraflı olarak, bana hiçbir bildirimde bulunmaksızın ve görüşümü almaksızın federasyona bildirmiştir.



Kategori : SPOR