Bakandan YouTubea anlaşma teklifi!

  • Ana Sayfa
  • Bakandan YouTubea anlaşma teklifi!
Bakandan YouTubea anlaşma teklifi!
Bakan YouTube'u eleştirdi ama onlara bir anlaşma teklifinde bulunduklarını da söyledi. Abone ol

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, paylaşım sitesi YouTube'u eleştirdi, yasaklanmasının nedenlerini aktardı, 'vergi dairesine uğramayan basit bir şirket' dedi ve 'temsilcilik açsınlar' şeklinde konuştu.

Ulaştırma Bakan mikro beton kaplama ı Binali Yıldırım, YouTube'a erişimin yasaklı olmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

YouTube'a, burada hizmet sağlıyorlarsa bir temsilciliğin, bir muhatabın olması gerektiğini söylediklerini belirten Yıldırım, ''Bundan bile imtina ederseniz bu ülkenin sizin için yapacağı bir şey yok'' dedi.

GEL ARKADAŞ BURADA BİR TEMSİLCİLİK AÇ

HP'nin Türkiye'deki 20. yılı dolayısıyla düzenlenen '20 Yılda 20 Ödül' törenine katılan Yıldırım, ''Biz bu firmaya her türlü kolaylığı sağladık, her türlü anlayışı gösterdik. Mahkeme kararı yanlış olabilir, ama bunu düzeltecek olan yine mahkemelerdir.

Şöyle bir noktaya geldi iş; diyoruz ki 'Arkadaş gel burada bir temsilcilik aç.' Burada bir muhatap olsun istiyoruz. Mahkemeler de istiyor, vergi daireleri de istiyor, kurum da istiyor, Bakanlık da istiyor. 'Yok efendim ben küresel bir şirketim, Türkiye'de şimdilik temsilcilik açmayı düşünmüyoruz, ama Türkiye'de faaliyet yapmaya da devam etmek istiyoruz'



Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ