Cem Yılmazdan Şahan yorumu

Cem Yılmazdan Şahan yorumu
Yahşi Batı'nın galasında konuşan Cem Yılmaz'dan çarpıcı ve bir o kadar esprili açıklamalar...Abone ol

Cem Yılmaz'ın bugün vizyona giren "Yahşi Batı" filminin galası önceki akşam yapıldı. Yılmaz Erdoğan, Kenan Doğulu, Engin Günaydın, Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan gibi ünlülerin katıldığı gala gecesinde Cem Yılmaz çarpıcı açıklamalarda bulundu.

‘AVATAR İÇİN GÖZLÜK TAKIYORUZ’

Bugün'den Okan Işık'ın habe tennessee seo rine göre yeni filminde padişah tarafından özel bir görevle Amerika'ya gönderilen Osmanlı görevlisi Aziz Bey'i canlandıran Cem Yılmaz filminiz yurtdışına açılabilir mi sorusuna şöyle cevap verdi: "Filmimizin evrensel bir değere sahip olduğu düşünüyoruz. Ekibimiz içinde bazen enternasyonal çalışmalar oluyor. İngilizler’e bile iş veriyoruz. Bizim filmlerin Avrupa’da vizyona girmesi meselesi daha çok Türk seyircisine yönelik oluyor. Eğer bir İngiliz bir Amerika'lı gayret ederse bizim filmleri anlayabileceğini düşünüyoruz. Biz nasıl Avatar'ı anlamak için gayret ediyorsak. En azından gözlük takıyoruz." Oscar hayalinin olmadığını belirten ünlü komedyen, "Bizim sektörel festivallerimiz var." dedi.

Yeşilçam ödülleri, Altın Koza, Antalya Film Festivali gibi bunlar kıymetli festivaller" diye konuştu. Şahan Gökbakar'la rakip olmadıklarının altını çizen Yılmaz, "Memleketin en komik olmakla ilgili bir yarışması varsa katılmıyorum" dedi.

5’LİK TAKOZ ESPRİSİ

"Bu dönemin büyük jönleri Kenan İmirzalıoğlu ya da Kıvanç Tatlıtuğ ile çalışır mısınız" sorusuna ünlü komediyen, "Büyük jönler derken uzun boylu insanlarla çalışır mıyız? Herhalde sinemamızın takoz problemine değiniyorsun. 5'lik takoz" diyerek espriyle cevap verdi.



Kategori : MAGAZİN