New Yorka gitti kayıplara karıştı

  • Ana Sayfa
  • New Yorka gitti kayıplara karıştı
New Yorka gitti kayıplara karıştı
Kanada'da oturuyordu... Altı ay önce sevgilisiyle buluşmak için Amerika'ya gitti... Gidişinin ardından bir daha da haber alınamadı...Abone ol

Otomobili ABD’nin New York kentindeki Kennedy Havaalanı’nda terk edilmiş halde bulunan genç kadının hayatından endişe ediliyor.

Toronto’da bir lastik firmasında çalışan Çorbacıoğlu, 13 Haziran 2009’da ABD’de kaçak olarak çalışan erkek arkad idaho seo aşı Rıza Cosa ile buluşmak için otomobiliyle New York’a gitti. ABD’den İstanbul’a geçerek Cosa’nın ailesiyle tanışacağını söyleyen Çorbacıoğlu’ndan o günden bu yana haber alınamadı.
Çorbacıoğlu ailesi, Kanada’daki girişimlerinden sonuç alamayınca 2 ay sonra ABD’ye gidip kızlarının izini sürdü. Kızının erkek arkadaşı Cosa ile de telefonda görüşen baba Yusuf Çorbacıoğlu, birlikte olmadıklarını öğrenince kayıp başvurusunda bulundu. Kanada ve ABD’de günler süren aramalar sırasında Çorbacıoğlu’nun fotoğraflarının yer aldığı afişler ailesi tarafından cadde ve sokaklara asıldı.

OTOMOBİLİ BULUNDU

2.5 ay sonra Çorbacıoğlu’nun otomobili JFK Havaalanı yakınlarında terk edilmiş halde bulundu. Soruşturma derinleştirildi ancak bir sonuç elde edilemedi. Kanada ve ABD’den ümidini kesen baba Yusuf Çorbacıoğlu ise memleketi Denizli’ye geldi.

Baba Yusuf Çorbacıoğlu, “İnterpol tarafından da tüm dünyada aranıyor. Türkiye’de ise İçişleri, Dışişleri ve Adalet Bakanlığı ile MİT’e de dilekçe gönderdim. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile de görüştüm. Ancak hiçbir haber çıkmadı. Hayatından endişe ediyorum” diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL